Ioana, look complet greșit în această seară! Cea mai nouă concurentă de la „Bravo, ai stil!” 2023 s-a pregătit pentru întâlnirea cu foștii colegi de liceu. Tânăra a vrut să îi dea pe spate pe aceștia și să le demonstreze tuturor că este cu adevărat pasionată de modă.

„Eu încă de mică eram pe mode. Acum mă duc la întâlnirea de 10 ani cu colegii de liceu, să le spun că tot pe mode moderne sunt și că am ajuns și la Bravo, ai stil!”,

a spus Ioana.

Citește și: Rebecca, look de succes sau costumație? Ce părere au avut jurații de la Bravo, ai stil despre ținuta ei: „Duce cumva înspre personaj”

Iată însă că planul de acasă nu s-a potrivit cu cel din platoul „Bravo, ai stil!”, unde machiajul tinerei a fost aspru criticat de către colega sa, Iris.

„În primul rând nu știu ce ai făcut în zona feței. Pare că nu ești machiată... Pot să înțeleg un no make-up, dar arată prea puțin pentru TV. Ești foarte ștearsă, ți-ai șters parcă trăsăturile. La ținuta ta îmi place cromatica, piesele mi se par urâțele. Make-up-ul nu există, tu nu exiști. Nu te avantajează în momentul ăsta”, a spus Iris.

Jurații, nemulțumiți de look-ul Ioanei: „Sunt niște detalii aici care urlă”

Cei trei jurați nu au fost deloc mulțumiți de look-ul pe care l-a realizat Ioana în această seară. Maurice Munteanu a demontat pur și simplu outfitul tinerei în timp ce Alexandru Abagiu a mărturisit că nu a fost deloc încântat de machiajul foarte subtil al tinerei.

În final, look-ul din această seară nu i-a adus Ioanei nici măcar o steluță.

Alexandru Abagiu: „Ai o strictețe pe care ținuta asta o imprimă.(...) Ți-ar fi trebuit acel glow pe care tu nu îl ai.”

Maurice Munteanu: „Sunt niște detalii aici care urlă. Cel mai greu lucru e să faci ținute care să cuprindă o cămașă albă și o pereche de pantaloni și să trasezi chestiuni minimaliste. Ăsta e un look care se vrea minimalist cu un twist, dar nu e.”

Citește și: Ioana, noua concurentă de la Bravo, ai stil 2023! Tânăra de 29 de ani a venit hotărâtă: „Nu am niciun motiv să nu câștig această competiție”

Raluca Bădulescu: „Când mă uit la tine nu văd o fată pasionată de mode moderne. Văd o fată care vrea să facă un styling și ținuta este foarte slabă.”