Maurice Munteanu a observat imediat acest lucru la Aza! Aza a ales ca în această seară să prezinte în platoul „Bravo, ai stil!” un look compus din piese de culoare bej.

Tânăra a sperat ca outfitul ei să îi aducă în palmares numărul maxim de steluțe, însă ținuta sa nu a reușit să cucerească.

Maurice Munteanu a observat imediat acest lucru la Aza! Nici Jasmine nu s-a abținut: „Ești foarte comună”

Jasmine a comentat look-ul din această seară al tinerei. Concurenta nu s-a abținut deloc și i-a mărturisit competitoarei sale că i se pare că este foarte comună și că alege să poarte constant piese de culoare bej.

Citește și: Aza de la Bravo, ai stil 2023, suspectată în continuare de stilist! Iris i-a spus-o direct: „Există o discrepanță extrem de mare”

„Din nou în bej, din nou în materiale văratice, pălărioară, ochelari... Îmi place ce porți, găsesc că este finuț, dar nu mi se pare destul din punct de vedere accesorizare, inclusiv părul nu-mi place cum ți l-ai făcut astăzi, make-up-ul... Mi se pare că ești foarte comună”, a spus Jasmine.

Maurice Munteanu a luat-o la întrebări pe Aza. Juratul i-a atras atenția: „Aceasta atitudine, puțin nevinovată, cu siguranță va fi câștigătoare”

Jurizarea nu a început prea bine pentru Aza pentru că jurații nu au fost deloc impresionați de modul în care s-a prezentat tânăra în această seară. Maurice Munteanu a vrut însă să afle cărui fapt se datorează atitudinea tinerei.

Raluca Bădulescu: „Îți stă bine, arăți bine, ești instagramabilă însă, la Bravo, ai stil!, după o gală neeliminatorie, cum să vii așa simpluț?”

Aza: „Mi s-a părut o ținută lejeră, clasică. Mi s-a părut diferit că vine această rochie peste o pereche de pantaloni evazați.”

Raluca Bădulescu: „Nu e greșită, dar cred că realizezi că acesta nu este un styling. Pur și simplu s-au adunat niște haine.”

Citește și: Prietenia dintre Jasmine și Andreea este din interes? Iris a lansat ipoteza: „Ai intrat în competiție cu temele bine făcute”

Maurice Munteanu: „Eu am o întrebare. Pare ori că plângi ori că suferi foarte tare. S-a întâmplat ceva? În timp ce vorbea Raluca cu tine parcă erai la tăierea capului.”

Aza: „Sunt relaxată, însă îmi pare rău.”

Maurice Munteanu: „Aceasta atitudine, puțin nevinovată, ochii mari, cu siguranță va fi câștigătoare. Nu am spus că o faci că vrei tu, dar te prinde foarte bine.”

Aza a primit o singură steluță în această seară. Look-ul pe care l-a realizat pentru o vizită în safari nu a fost decât pe placul lui Alexandru Abagiu.