Alexandra de la Bravo, ai stil 2023 a făcut recent o afirmație care a supărat mai multe colege din platou. Ea a spus despre Jasmine că este „varianta 2.0” a Andreei, deoarece o consideră mult mai inteligentă și mai bine îmbrăcată. Această discuție a început în culisele emisiunii, dar a continuat și în platou, unde Andreea a mărturisit că s-a simțit jignită. 

Citește și: Alexandra, în lacrimi după momentul defilării la "Bravo, ai stil!": “Sunt o comoară pe care cineva, la un moment dat, a pierdut-o"

Alexandra: Clar o consider mai bună decât Andreea din multe puncte de vedere. Eu am făcut o comparație între două persoane. Una mi se pare mai inteligentă, una mai puțin inteligentă.

Andreea: Tu nu te clasezi lângă niciuna dintre noi, ești mult mai jos. Nu ar trebui să îți dai tu cu părerea despre lucrurile astea.

Jasmine: Eu o consider pe Andreea o fată inteligentă. Nu cred că ar trebui să existe o comparație între noi. Suntem diferite, așa cum a spus si ea. Eu sunt genul mai extrovertit, ea este genul mai introvertit. Asta nu înseamnă că nu gândește.

Andreea: Mi s-a părut de prost gust comparația ei, ce a afirmat zilele trecute.

Din punctul meu de vedere, asta a clasat-o mai jos decât noi.

Alexandra: Afirmația pe care am făcut-o nu e retrag. Îmi cer scuze dacă te-am lezat. Intenția a fost să afirm de ce am spus vizavi de tine și de Jasmine. Am spus că Jasmine este varianta Andreei 2.0. După părerea mea, Jasmine este mai inteligentă, are mai multe cuvinte în vocabular și se îmbracă mai bine, dar poate să fie un procent mic.

Iris a intervenit: „Jasmine e probabil tot ce și-ar dori să fie Andreea de fapt” 

Și celelalte concurente de la Bravo, ai stil 2023 și-au dat cu părerea despre întreaga situație. Iris a mărturisit că Jasmine întruchipează, cel mai probabil, tot ce Andreea și-ar dori să fie. Afirmație care a deranjat-o pe colega ei. Jasmine este de părere că astfel de comparații nu ar trebui să existe între ea și Andreea. 

Citește și: Iris și Jasmine, la cuțite! Roșcata a izbucnit în lacrimi după acuzațiile pe care i le-a adus competitoarea sa: „Aberația sezonului!”

Andreea: Jasmine este studentă la drept, mi se pare normal să aibă mai multe argumente față de mine din punctul ăsta de vedere. Lucrurile și inteligența se bazează doar pe asta.

Iris: Am spus că Jasmine e probabil tot ce și-ar dori să fie Andreea de fapt.

Andreea: Sunt niște afirmații pe care mi le adresezi mie. E o opinie foarte greșită, ca altele.

Jasmine: E un atac la adresa Andreei, să o facă să se simtă inferioară. Mi se pare pură răutate.

Jasmine: Nici mei nu mi-ar conveni să fiu comparată cu o colegă din platou așa de precis.