Cu toate acestea, înainte de a face publică vestea tristă, a avut de îndeplinit o sarcină și mai grea, să-i explice fiicei sale că ea și tatăl ei nu vor mai fi împreună.

Karmen Minune și Bogdan Căplescu nu mai sunt împreună, artista anunțând că au hotărât să divorțeze. Ea a ales să împărtășească această veste cu fanii săi, dorind ca ei să afle direct de la ea, și nu din alte surse.

Karmen a abordat subiectul divorțului cu discreție, menținând acest aspect al vieții sale privat.

Karmen Minune a fost sinceră cu fiica ei în privința divorțului

Artista a clarificat cele mai importante întrebări legate de divorțul de Bogdan Căplescu. Vestea a surprins fanii, iar din acest motiv, curiozitatea și întrebările nu au întârziat să apară.

Karmen Simionescu a spus că fiica sa, Sofi, este foarte matură și înțelege bine situația, dorindu-și doar ca mama ei să fie fericită.

Karmen a menționat că are discuții lungi și deschise cu fiica sa și că decizia de a divorța a fost luată în beneficiul lor, atât pentru ea, fostul soț, cât și pentru Sofi.

Citește și: Motivul pentru care Ioana Ginghină merge la psiholog. Actrița a mărturisit totul: „Nu a fost deloc ușoară”

„Sofi știe tot ce se întâmplă și Sofi își dorește ca mama ei să fie bine.

E cel mai frumos lucru despre lumea aceasta. Copilul meu este un copil foarte matur, care înțelege lucrurile câteodată mai bine decât mine. Am discuții cu ea și conversații lungi despre orice.(...) Ea e viața și lumina și ochii mei și ea știe prin ce am trecut noi, ca familie. Dacă eu am ales să iau decizia aceasta, vreau ca toată lumea să știe că am luat-o în binele nostru individual, al meu, al fostului meu soț și al ei”, a
declarat Karmen Simionescu, în podcastul lui Bursucu.

Cum se simte artista după divorț

Karmen Simionescu se consideră o femeie împlinită și a dezvăluit că a reușit să găsească un echilibru în viața sa de familie. Artista a ales să divorțeze pentru a aduce un bine comun tuturor celor implicați, punând pe primul loc atât bunăstarea fiicei sale, cât și relația cu fostul soț.

Deși au ales să meargă pe drumuri separate din punct de vedere personal, cei doi părinți continuă să colaboreze îndeaproape pentru a-i oferi cele mai bune condiții de creștere și educație fiicei lor.

Citește și: Karmen Minune, adevărul despre relația părinților ei! Cum a reușit să treacă Cati Simionescu peste infidelitățile manelistului: „Venea tata acasă cu un camion de flori”

„Cu toții suntem bine în situația aceasta, mulțumim lui Dumnezeu am ajuns la un numitor comun și suntem fericiți. Există fericire și după o astfel de situație”, a mărturisit artista.