Un individ de 54 de ani este acuzat că a violat în repetate rânduri o elevă de liceu. Mai mult, aceste abuzuri, care au durat șase luni, ar fi fost filmate iar fata de 16 ani a fost șantajată cu publicarea imaginilor. Individul a fost încătușat în cele din urmă chiar în apropiere de școala unde învață victima.

Individul de 54 de ani a fost arestat preventiv sub acuzațiile de viol săvârșit asupra unui minor și pornografie infantilă.

Și-ar fi cunoscut victima într-un bar, pe când aceasta încă nu împlinise 16 ani.

 

Timp de șase luni ar fi durat calvarul fetei: „Punea presiune foarte mult pe ea și o vedem că era așa agitată și o șantaja cu pozele și videoclipurile.”

Individul ar fi distribuit o parte din aceste imagini, spun procurorii, către apropiații fetei: „O să îi arăt la mama ta și o să te omoare.”

În cele din urmă fata și-a făcut curaj și a povestit totul mamei. Au mers la poliție iar individul a fost încătușat chiar lângă școala unde învăța victima.

Citește și: Cămătărie extremă în Capitală. Oamenii care împrumutau bani aveau de ales: plătesc împrumutul sau ajung pe străzi

La percheziții au fost ridicate mai multe telefoane mobile, dar și un mic arsenal din arme albe.

Individul a fost arestat pentru 30 de zile.