Cei doi așteaptă un copil, iar fosta sportivă a decis să facă acest anunț abia după ce a trecut primul trimestru de sarcină. Aceasta este în culmea fericirii și de abia așteaptă să devină trei.

Larisa Iordache este însărcinată

Fosta gimnastă a ales să împărtășească vestea cea mare printr-o fotografie în care apare alături de logodnicul ei, care îi ține mâna pe burtica de gravidă.

„Te dorim şi te aşteptăm cu nerăbdare. Eşti o binecuvântare, iar noi ne simţim binecuvântaţi că ne-ai ales ca părinţi. Iubiea noastra infinită“, este mesajul atașat pozei.

În prima zi din anul 2024 Larisa Iordache a fost cerută în căsătorie, iar pe 8 iunie cei doi s-au cununat civil. Larisa Iordache a dezvăluit că a vrut să se asigure că totul este în ordine, atât din punct de vedere medical, cât și emoțional, înainte de a împărtăși cu publicul bucuria ei.

Citește și: Larisa Iordache, la un pas să își piardă un rinichi. Ce diagnostic a primit fosta gimnastă din partea medicilor: „Ajungeam să mă târăsc pe jos de durere”

„În primul rând am profitat de liniștea pe care noi, cumva, am avut-o în perioada asta, pentru că, cu o astfel de veste și cu o astfel de binecuvântare de la Bunul Dumnezeu pentru noi a fost o bucurie foarte mare și am vrut să ne bucurăm noi în prima parte a procesului să zic așa.

Totul a decurs bine și medical vorbind și emoțional. Când am aflat că totul este în regulă și că totul este bine, am hotărât (…) să se știe”, a spus bruneta pentru Spynews.

Totul a fost foarte natural în relația celor doi

Larisa Iordache a spus că totul a fost foarte natural și căsătoria lor a evoluat într-un mod autentic.

Ea consideră că iubirea lor pură și loială a fost răsplătită de Dumnezeu și că venirea unui copil este o binecuvântare și o mare bucurie. Larisa subliniază că amândoi sunt deschiși și se bucură de această perioadă frumoasă, care le întărește relația.

Citește și: Cleopatra Stratan, susținută la fiecare pas de soțul ei. Dezvăluiri emoționante la „Play IT”: „Edward îmi dă încredere în mine”

„Nu a fost nimic forțat, a fost totul foarte natural, exact cum a decurs și relația noastră și căsnicia. Având în vedere că iubirea dintre noi este una pură, onestă și loială, am fost răsplătiți. Dumnezeu ne-a arătat că iubirea noastră este adevărată și cred că venirea unui copil pe lume pentru noi este o binecuvântare și o bucurie pentru că amândoi am fost deschiși către acest lucru și a ne-am bucurat, ne bucurăm în continuare.

Trăim această perioadă frumoasă cum trebuie trăită și cred că ne ajută foarte mult și să ne fim alături”, a continuat Larisa Iordache.