Larisa Iordache, la un pas să își piardă un rinichi. Larisa Iordache, una dintre cele mai cunoscute sportive din țara noastră, s-a confruntat cu problemele foarte serioase de sănătate.

Multipla campioană mondială și europeană a fost medaliată la Olimpiadă și a reprezentat țara noastră de nenumărate ori în cadrul competițiilor sportive internaționale. Iată însă că una dintre cele mai grele lupte din viața fostei gimnaste a fost cea pe care a purtat-o pe patul de spital, cu ceva timp în urmă.

Larisa Iordache, la un pas să își piardă un rinichi. Sportiva a mărturisit prin ce a trecut cu câțiva ani în urmă: „Niciodată nu am luat asta în serios”

Pe parcursul timpului, Larisa Iordache s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate. Sportiva a suferit șapte intervenții chirurgicale la nivelul piciorului, însă acestea nu au fost singurele din viața ei.

Recent, fosta gimnastă a dezvăluit că a fost operată de două ori și din cauza unor probleme la nivelul rinichilor, care au început cu aproximativ cinci ani în urmă. Afecțiunea a avansat atât de mult încât, în momentul în care a ajuns la medic, sportiva era la un pas să își piardă un rinichi.

„Problemele cu rinichii au început în 2018. Erau severe și ajungeam să mă târăsc pe jos de durere și nu voiam să chem salvarea.

Mama spunea mereu să o chemăm și când venea mă găseau în pat și nu mă puteam mișca. Îmi reveneam, dar niciodată nu am luat asta în serios”, a povestit sportiva pentru Spectacola.

Inițial, sportiva a tratat problema cu superficialitate, însă pe parcursul timpului starea de sănătate a campioanei s-a înrăutățit, așa că nu a avut de ales și a trebuit să se lase pe mâna medicilor.

Citește și: Mădălina Crețan, mesaj emoționant pentru cel care a susținut-o după moartea lui Nosfe. Ce i-a transmis aceasta lui LU-K Beats: „Cuvintele nu sunt suficiente”

Din fericire, Larisa Iordache a întâlnit un doctor foarte priceput, așa cum a mărturisit chiar ea, care i-a montat un stent și care a contribuit la tratarea afecțiunii.

„Am ajuns la spital cu criză, cu febră, infecție, am avut noroc să dau de un medic foarte bun, care s-a ocupat de mine foarte bine.

M-a pregătit cu ce se poate întâmpla.Am intrat în operație, mi-a montat un stent aproape o lună, pentru a putea elimina lichidul și infecția care se formase. Riscam să-mi pierd rinichiul. După o lună de zile, m-a operat din nou și medicul mi-a spus că trebuie să am noroc, ca să se spargă toată pietricica, pentru că era destul de mare. Dacă nu, trebuia să-mi mai pună un stent o lună de zile și să mă opereze iar”,
a mai susținut sportiva, pentru sursa citată.

Fosta gimnastă a trecut peste ce a fost mai greu, însă drama a făcut-o să fie mai atentă la sănătatea sa

Fosta gimnastă, care antrenează la rândul ei acum tinerele talente, a dezvăluit că acum se simte mult mai bine și că problemele serioase de sănătate cu care s-a luptat sunt acum de domeniul trecutului. Aceasta a precizat că în urma acelui episod acordă mult mai multă atenție sănătății sale.

Citește și: Cine este Furkan Okumuş, actorul care interpretează rolul lui Ege, în serialul "Dragoste și speranță", de la Kanal D2

„Am reușit din fericire să scap, iar după două săptămâni mi-am revenit la ritmul normal. Am mai făcut tratament, iar acum sunt foarte bine, dar am mare grijă. Beau apă mai mult decât o făceam înainte”, a mai spus campioana.