Larisa Udilă, copleșită de probleme! Larisa Udilă este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde alege să împărtășească cu urmăritorii ei atât momentele bune, cât și cele mai puțin plăcute din viața sa.

Recent, influencerița le-a mărturisit fanilor săi că se confruntă cu o situație dificilă în cadrul familiei sale. Aceasta s-a fotografiat alături de bunica ei, ceea ce le-a dat emoții fanilor ei.

Larisa Udilă, copleșită de probleme! Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!” le-a transmis un mesaj emoționant fanilor ei: „Decizia tuturor a fost să nu întristăm pe nimeni”

Totul a început cu câteva zile în urmă, atunci când Larisa Udilă și soțul ei au fost nevoiți să își scurteze vacanța din Italia, unde s-au bucurat de câteva zile de relaxare alături de fiul lor.

La un moment dat, influencerița a primit o veste care a făcut-o să se întoarcă de urgență în România. Chiar dacă era îngrijorată, Larisa Udilă nu le-a spus cu exactitate fanilor ei despre ce a fost vorba.

„O lună de vacanță s-a sfârșit după opt zile, pentru că, din nou, Dumnezeu ne cheamă acasă...Nu știu exact de ce s-a întâmplat asta, deja pentru a doua oară anul acesta.

Nu prea am cuvinte, revin când mă simt mai bine. Vă iubesc, să știți!”, a scris vedeta atunci pe Instagram.

Cu câteva ore în urmă, influencerița s-a fotografiat alături de bunica ei, ceea ce i-a făcut pe urmăritorii ei să creadă că aceasta se confruntă cu o problemă de sănătate.

„Sunt momente în viață când cuvintele nu au rost. Familia mea a trecut prin momente grele.

Decizia tuturor a fost să nu întristăm pe nimeni, așa că vreau doar să vă mulțumesc pentru sutele de mesaje și gânduri. Prezența voastră în viața mea este priceless! Atâta energie bună și grijă din partea unor oameni nu speram vreodată să am și asta înseamnă că ceva am făcut bine în viața asta. 🤍 Mă înclin în fața voastră!”, a scris influencerița la postarea pe care a făcut-o pe InstaStory.

Citește și: La 34 de ani, Antonia are un trup de invidiat. Acesta este secretul siluetei artistei: „Nu înseamnă că nu îmi fac și mici bucurii”

După alte câteva ore, Larisa a revenit cu o clarificare pe InstaStory, după ce a fost întrebată cum se simte bunica sa.

„Bunica este bine. Viața este surprinzătoare și am avut probleme cu altcineva”,

a mai scris fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!”.