Larisa Udilă, clipe de panică în Italia! Larisa Udilă, soțul ei, Alexandru Ogică și fiul lor au plecat în vacanță în Italia. În general, zilele libere au fost plăcute pentru influenceriță, însă a fost un episod care a făcut ca pulsul brunetei să crească extrem de tare.

Pe Instagram, Larisa Udilă le-a povestit urmăritorilor ei de pe rețelele de socializare, printr-un videoclip, ce s-a întâmplat cu exactitate.

Este vorba despre momentul în care fulgerele au apărut pe cer, clipă în care fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!” ai intrat extrem de tare în panică, pentru că are fobie de fulgere și în special de cele puternice.

„Puțin de tot am ieșit afară cu Ogi și a început furtuna. Deci fulgeră cum n-am văzut în viața mea, pur și simplu tot cerul se lumina...

am leșinat... și în drum spre casă, fix în intersecția înainte de blocul nostru, a luat foc o clădire, cred că de la fulgere, deci nu înțelegeți panica, adică...

Multe persoane nu înțeleg ce înseamnă o fobie, însă când vine vorba de fulgere și avioane, eu nu mă pot controla, fac foarte urât. Din păcate, acestea sunt niște lucruri de care nu pot fugi. Sunt panicată maxim!”,

a mărturisit influencerița.

Larisa Udilă, clipe de panică în Italia! Influencerița vrea să își depășească fobiile: „Trebuie să fac ceva pentru sufletul meu”

Larisa Udilă este conștientă de faptul că fobiile au un impact semnificativ asupra vieții sale de zi cu zi. Tocmai din acest motiv, frumoasa brunetă își dorește să rezolve aceste frici pe care multe persoane le consideră iraționale.

Nu doar fulgerele îi fac inima să bată mai repede frumoasei tinere, ci și avioanele, mai exact orice turbulență minoră din interiorul unei aeronave.

„Eu trebuie să fac ceva pentru sufletul meu și să repar fricile astea pe care le am, că nu poți să trăiești cu frici, e viața prea scurtă ca să ai impedimente și să trăiești cu un handicap, pentru că este un handicap să treci pe stradă și să începi să urli că fulgeră sau să urli în avion că e o turbulență mică.

În mintea mea este că nimeni nu-mi poate rezolva această problemă, decât eu. Eu am o frică de moarte, despre asta e vorba”, a precizat vedeta.