Laurette Atindehou a făcut primele declarații despre subiectul care a creat vâlvă în mediul online. După ce s-a scris că ar vrea să ceară ajutor social pentru că este mamă singură, Laurette a decis să facă lumină în acest caz. Chiar dacă nu mai apare la fel de des pe posturile de televiziune, asta nu înseamnă că vedeta a ajuns să nu mai aibă din ce să trăiască. Ea a fost criticată dur în mediul online, după ce ar fi declarat că își dorește ajutor social pentru a își crește fetița, pe Serena.

Citește și: Laurette nu a avut deloc o viață ușoară înainte să ajungă la TV. Nu a uitat niciodată clipele grele prin care a trecut: „Cedam și mai ajungeam acasă plângând”

Fosta asistentă de televiziune a mărturisit că acest subiect a fost interpretat reușit, după ce a l-a dezbătut cu mai multe mămici pe TikTok. Laurette a mărturisit că nu și-a dorit ca oamenii să înțeleagă că ea nu ar mai avea bani.

Însă, vedeta nu consideră că atitudinea oamenilor care au criticat-o a fost una corectă, mai ales că oricine ar trebuie să aibă libertatea de a își cere drepturile într-un stat european.

„Apropo de acest subiect, evident că s-a înțeles greșit, a fost pur și simplu un subiect dezbătut cu mămicile care mă urmăresc pe TikTok, însă s-a înțeles total greșit cum că eu și fetița nu avem bani sau că nu avem ce mânca și solicităm ajutor social.

Este evident și la mintea cocoșului că a fost o glumă, dar oamenii au înțeles total greșit. Însă, chiar dacă ar fi fost așa, nu înțeleg ce este de râs dacă cineva își cere drepturile, într-un stat european. Bineînțeles, dacă îndeplinește și se încadrează în anumite cerințe, mi se pare ceva normal. În alte țări, persoanele care au nevoie sunt ajutate de către statul respectiv”, a

declarat Laurette, pentru Playtech.

Cum se înțelege Laurette cu tatăl fetiței sale? 

Laurette și tatăl fetiței sale, Mihai Ștefan, au divorțat în urmă cu mulți ani de zile. Fosta asistentă TV a trecut prin clipe dificile după ce l-a părăsit pe tatăl fetiței sale, motiv pentru care a fost nevoită să doarmă în mașină. Mia mult decât atât, cei doi s-au întâlnit de multe ori în fața instanței, însă totul a fost în favoarea vedetei, care a primit custodia exclusivă a

Serenei. În prezent, cei doi au reușit să lase deoparte neînțelegerile și au o relație pașnică de dragul fiicei lor. 

„M-am împăcat în sfârșit cu Mihai. Am lăsat la o parte neînțelegerile și tot ce a fost urât între noi. Acum suntem în relații mai bune, chiar dacă mi-a făcut multe de-a lungul vremii, mi-a furat mașina din parcare, m-a amenințat cu pistolul, m-a amenințat că mă bate.

Nici nu mai știu câte amenințări au fost. Ne înțelegem bine, acum vorbim. Serena merge la el ori de câte ori dorește, când i se face dor de taică-su se duce la el. O las. Nu-i problemă. Eu am custodia exclusivă a copilului. Nu are orar de vizitare Mihai”,  a declarat Laurette, potrivit impact.ro.