Live Stream Online „Bravo, ai stil!”, sezonul 8- Ediția de miercuri, 17 mai 2023. „Bravo, ai stil!”, cea mai urmărită emisiune de modă din România, revină în această seară pe micile ecrane, cu o nouă ediție, de la ora 19:00, doar pe Kanal D2. Nu uitați că emisiunea poate fi urmărită live online și pe site-ul https://kanald2.ro/live.html.

Live Stream Online „Bravo, ai stil!”, sezonul 8- Ediția de miercuri, 17 mai 2023. Unele concurente încep să aibă suspiciuni

Se anunță o ediție incendiară a „Bravo, ai stil!” în seara zilei de 17 mai. Concurentele fac un adevărat show în platoul celei mai îndrăgite emisiuni de fashion din țara noastră.

În timp ce micile glume stârnesc amuzamentul tuturor, iată că anumite aspirante la titlul de „cea mai stilată femeie din România” încep să aibă suspiciuni cu privire la alte colege. Este vorba despre Iris, care nu s-a abținut să dea totul în vileag.

Raluca Bădulescu: „Ți-ai dat cu rujul ăla. Ce culoare e aia, mamă?”

Alexandru Abagiu: „Lustruiește latexul cu lubrifiant ca noi, păzea că vine Tanți, pe Kanal D2.”

Citește și: Maria, încă un look câștigător la Bravo, ai stil 2023! Ce piese neașteptate a adăugat în ținută: „Este excepțională, fără discuție”

Ilinca Vandici: „Ce s-a întâmplat acolo?”

Iris: „Era balonată Carina și mi-a arătat că a mâncat ea sarmalele toate.”

Ilinca Vandici: „Am o întrebare, ești fericită aici?”

Iris: „Am auzit o discuție între tine și Constanția. Tu ai făcut semn că avem lavaliera și să nu vorbească acum și aș vrea să știu dacă puteți să-mi spuneți despre ce era vorba?”

Cum urmăriți live online emisiunea „Bravo, ai stil!” 2023?

„Bravo, ai stil!” 2023, sezonul 8, a avut premiera pe data de 2 aprilie 2023, pe Kanal D2. Ediția din această seară poate fi urmărită pe Kanal D2, de la ora 19:00, însă și live online la secțiunea LIVE a site-ului kanald2.ro: https://kanald2.ro/live.html.

Din data de 11 aprilie 2023, Kanal D2 este disponibil și în varianta HD, în rețeaua Digi (RCS), pe poziția 45.

Daca nu găsiți actualizat în mod automat în grilă, este necesară doar o simplă rescanare pentru a apărea pe această poziție.

Citește și: Beatrice de la Bravo, ai stil 2023, comentariu neașteptat după ce Andreea a fost cea mai votată: „Și-a cumpărat cartele și s-a votat singură”

În funcție de operatorii de cablu, găsești Kanal D2 pe următoarele poziții:

RCS cablu digital- poziția 45
Vodafone cablu digital- poziția 15
Orange Communications cablu digital- poziția 123
Orange Communications IPTV- poziția 129
Nextgen cablu digital- poziția 15
Orange TV DTH satelit- poziția 136

În cazul în care nu găsești Kanal D2 în grila ta de programe, te rugăm sa dai o rescanare automată sau sa te adresezi operatorului tău de cablu.