Live Stream Online „Bravo, ai stil”, sezonul 8- Ediția de luni, 24 aprilie 2023. „Bravo, ai stil” 2023, cea mai urmărită emisiune de modă din România, revine din această seară, luni, 24 aprilie 2023, cu o nouă ediție. Emisiunea va fi difuzată de la ora 19:00, doar pe Kanal D2, dar poate fi urmărită și Live VIDEO pe https://kanald2.ro/live.html.

Concurentele au trecut o săptămână dificilă, după ce au avut prima ediție eliminatorie.

Acum, cele 9 concurente rămase în emisiune încep în forță o nouă săptămână cu ținute demne de steluțe, dar și momente tensionate.

Live Stream Online „Bravo, ai stil”, sezonul 8. Se lasă cu lacrimi în ediția din această seară

Cele 9 concurente pășesc încrezătoare în platou, după o săptămână de foc, în care una dintre a fost eliminată. Jasmine este prima concurenta care a părăsit emisiunea în prima ediție eliminatorie.

Fetele încearcă să facă tot posibilul să vină în fața juraților cu ținute demne de steluțe, iar unele dintre ele reușesc.

Maurice Munteanu: S-a terminat! Premieră! Nu s-a mai văzut.

Citește și: Jasmine este prima concurentă care părăsește competiția! Tânăra a fost eliminată de la „Bravo, ai stil!” sezonul 8: „Nu eram persoana care merita”

Raluca Bădulescu: Sunt ok pantalonii. Eu îți înțeleg bucuria de a găsi niște pantaloni în carouri cu sclipici. Mie îmi place sclipiciul.

Maurice Munteanu: Este cea mai bună ținută a ediției. Mai este una care îmi place foarte mult! Bravo, ai stil!

Raluca Bădulescu: Este cea mai bună ținută a ediției, nu are rost să mai ținem în suspans.

Alina de la Bravo ai stil 2023 izbucnește în lacrimi în competiție. Concurenta a dat de înțeles că situația are legătura cu problemele pe care contul ei de Instagram le-a avut în ultima perioadă. Ea a început să ia în considerare ca în spatele acestui scandal să fie chiar o altă concurentă.

Maurice Munteanu: Deci nu mai pune nimeni botul la acei milioane de urmăritori cumpărați, pentru că se văd ăia real.

Alina: Până în momentul de față nu am luat în considerare ca cineva din platou să îmi facă asta.

Cum funcționează Live Stream-ul online pentru "Bravo, ai stil"?

„Bravo, ai stil” 2023, sezonul 8, a debutat pe data de 2 aprilie 2023, pe Kanal D2. Ediția din această seară poate fi urmărită pe Kanal D2, de la ora 19:00, însă și live online la secțiunea LIVE a site-ului kanald2.ro:

https://kanald2.ro/live.html.

Din data de 11 aprilie 2023, Kanal D2 este disponibil și în varianta HD, în rețeaua Digi (RCS), pe poziția 45. Daca nu găsiți actualizat în mod automat în grilă, este necesară doar o simplă rescanare pentru a apărea pe această poziție.

În funcție de operatorii de cablu, găsești Kanal D2 pe următoarele poziții:

RCS cablu digital- poziția 45
Vodafone cablu digital- poziția 15
Orange Communications cablu digital- poziția 123
Orange Communications IPTV- poziția 129
Nextgen cablu digital- poziția 15
Orange TV DTH satelit- poziția 136

In cazul în care nu găsești Kanal D2 în grila ta de programe, te rugăm sa dai o rescanare automată sau sa te adresezi operatorului tău de cablu.