Live Stream Online „Bravo, ai stil!”, sezonul 8- Ediția de luni, 3 iulie 2023. „Bravo, ai stil!” este cea mai urmărită emisiune de modă din România, care de mai bine de opt sezoane aduce în fața telespectatorilor tinere cu aspirații stilistice, care se luptă pentru titlul de Cea mai stilată femeie din România. Puteți urmări o nouă ediție în seara aceasta, luni, 3 iulie 2023, de la ora 19:00 pe Kanal D2, dar și live online pe site-ul https://kanald2.ro/live.html.

Live Stream Online „Bravo, ai stil!”- Ediția de luni, 3 iulie 2023. Ce s-a întâmplat, de fapt, între Andreea și Alexandra?

În ediția „Bravo, ai stil!” de luni seara, 3 iulie 2023, se va face lumină cu privire la conflictul pe care Andreea și Alexandra l-au avut în culise, în timpul repetițiilor pentru gală. Alexandra susține că a fost împinsă de către colega ei de platou, moment în care i-a spus că între ele nu va mai exista contact fizic.

Ilinca Vandici a anunțat că momentul a fost surprins pe camerele de supraveghere.

Citește și: Alexandra si Andreea, incident la repetiții! Bruneta i-a dat un ultimatum colegei sale: „Exagerează! Nu am atins-o”

Ilinca Vandici: Avem o concurentă nouă. Zâmbește așa foarte frumos. Vă provoc să o botezați.

Raluca Bădulescu: „Cycy”, cu y.

Maurice Munteanu: Are ceva psihotic acest look.

Alexandra: Ceva senzațional. M-aș mărita așa.

Alexandru Abagiu: E chiar o apariție ce ne prezinți în seara asta.

Maurice Munteanu: Aș spune chiar că ai cea mai bună ținută din platou.

Raluca Bădulescu: Ai un styling impecabil! Nebunie!

Alexandra: Bravo Maria!

Maurice Munteanu: Mie cizmele nu îmi plac deloc. Mi se par sinistre.

Raluca Bdulescu: Aici ești tu și aici sunt modelele moderne. Cum facem să ne întâlnim?

Alexandra: Eu nu am mințit și am spus adevărul când tu m-ai împins.

Ilinca Vandici: Bun! Avem imagini!

„Bravo, ai stil!” va putea fi urmărit la Kanal D, începând din 12 iulie!

„Bravo, ai stil!” va fi difuzat începând din 12 iulie, la Kanal D! Emisiunea care inspiră milioane de oameni prin spectacolul stilistic, evoluția concurentelor, expertiza juraților și strălucirea unei emisiuni unice în România, va putea fi urmărit din 12 iulie, de miercuri până vineri, de la 22:30, la Kanal D.

Citește și: Jasmine a primit unu pe linie în ediția concept Woodstock! Concurenta s-a aflat în afara temei: „Îmi cer scuze în fața juraților”

Până atunci, nu uitați că puteți urmări „Bravo, ai stil!” pe Kanal D2, de luni până vineri, de la ora 19:00, însă și live online la secțiunea LIVE a site-ului kanald2.ro: https://kanald2.ro/live.html.

Ilinca Vandici, prezentatoarea emisiunii, și cei trei jurați, Maurice Munteanu, Raluca Bădulescu și Alexandru Abagiu, își continuă misiunea de mentori pentru o nouă generație „Bravo, ai stil!”, la Kanal D, unde îi invită pe telespectatori să urmărească în continuare evoluția concurentelor în cel mai iubit show despre stil, modă și atitudine.