Live Stream Online „Bravo, ai stil!”, sezonul 8- Ediția de vineri, 7 iulie 2023. Cea mai urmărită emisiunea de stil din România, „Bravo, ai stil!”, revine din această seară cu o nouă ediție spectaculoasă! Puteți urmări o nouă ediție în seara aceasta, vineri, 7 iulie 2023, de la ora 19:00 pe Kanal D2, dar și live online pe site-ul https://kanald2.ro/live.html.

Live Stream Online „Bravo, ai stil!”, sezonul 8- Ediția de vineri, 7 iulie 2023. Concurentele se pregătesc pentru o nouă gală: „Conceptul serii se numește Glitter Glam!”

O nouă ediție concept le provoacă pe concurentele de la „Bravo, ai stil!” 2023 să prezinte ținute fabuloase. Nu toată lumea a fost însă pe placul celor trei jurați.

În același timp, unele dintre concurente nu pot să treacă peste discuțiile aprinse care au avut loc între ele în ultima perioadă.

Ilinca Vandici: „Conceptul serii se numește Glitter Glam!”

Maurice Munteanu: „Felicitări că ai adus un loc iconic în platoul de la Bravo, ai stil!”

Ilinca Vandici: „Doamne, de când am așteptat așa moment!”

Raluca Bădulescu: „Top 5 apariții vreodată la Bravo, ai stil!”

Citește și: Andreea a închis gura târgului! Concurenta de la Bravo, ai stil a primit trei steluțe cu ținuta ei: „Ai una dintre cele mai bune ținute”

Alexandru Abagiu: „Avem de a face cu o ținută neterminată.”

Maurice Munteanu: „Și dacă te scufundai în glitter, la această ținută nu s-ar fi întâmplat nimic.”

Alexandra: Părerea mea s-a schimbat din momentul în care ai preferat să mă faci mahalagioaică fără să ai măcar o discuție cu mine.”

„Bravo, ai stil!” va putea fi urmărit la Kanal D, începând din 12 iulie!

„Bravo, ai stil!” va fi difuzat începând din 12 iulie, la Kanal D! Emisiunea care inspiră milioane de oameni prin spectacolul stilistic, evoluția concurentelor, expertiza juraților și strălucirea unei emisiuni unice în România, va putea fi urmărit

din 12 iulie, de miercuri până vineri, de la 22:30, la Kanal D.

Până atunci, nu uitați că puteți urmări „Bravo, ai stil!” pe Kanal D2, de luni până vineri, de la ora 19:00, însă și live online la secțiunea LIVE a site-ului kanald2.ro: https://kanald2.ro/live.html.

Ilinca Vandici, prezentatoarea emisiunii, și cei trei jurați, Maurice Munteanu, Raluca Bădulescu și Alexandru Abagiu, își continuă misiunea de mentori pentru o nouă generație „Bravo, ai stil!”, la Kanal D, unde îi invită pe telespectatori să urmărească în continuare evoluția concurentelor în

cel mai iubit show despre stil, modă și atitudine.