Aza nu a impresionat juriul în ediția de joi seara, 6 iulie 2023. Concurenta de la Bravo, ai stil 2023 a avut câteva detalii lipsă în ținuta ei, iar concurentele au observat imediat. Alexandra i-a atras atenția Azei cu privire la eticheta pe care a uitat să o scoată de pe pantofi. 

Citește și: Aza, de nerecunoscut în platoul „Bravo, ai stil!” Look-ul tinerei a fost foarte apreciat: „Ai o ținută foarte bună”

Alexandra: Voiam să îi zic Azei că „Ariciul detector” s-a întors și avem o nouă etichetă pe pantof. Atenție la detalii!

Ioana: Mi-ar fi plăcut să ai o altă curea. Aceasta nu îmi spune nimic. Înălțările nu prea îmi plac. Mi-ar fi plăcut să o schimbi. Aș fi adăugat o geantă, alți pantofi.

Ce au spus jurații despre ținuta Azei din această seară: „Problema ținutei e fix asta: u e terminată!” 

Aza de la Bravo, ai stil nu a primit steluțe în ediția de joi seara, 6 iulie 2023. Jurații i-au reproșat concurentei că ținuta ei este neterminată. Mai mult decât atât, volumul rochiei a fost unul nepotrivit, iar accesorizarea a fost una nepotrivită pentru acest tip de rochie. 

Citește și: Aza, gest neașteptat în timpul defilării! Concurenta de la Bravo, ai stil 2023 i-a surprins pe jurați: „Bravo!”

Raluca Bădulescu: Colierul ăla e prea aproape de cureaua aia. Ele nu pot trăi, pentru că distanța dintre ele e foarte mică. Se aglomerează. Ori renunțai la colier, ori aveai altă închidere la rochie. Din profil zici că ești gravidă cu tripleți în șapte luni.

Volumul de sus se continuă în profil. Din spate vine foarte bine. Rochia e șifonată jos. N-ai nici geantă și avem niște situații.

Alexandru Abagiu: Mie îmi place rochia asta coloană. Mi se pare că desenează o linie corectă. Ce nu îmi place e că începe mult prea sus. În felul ăsta totul ar fi funcționat. Mi-ar fi plăcut ca acel accesoriu tip curea să fie din piele.

Dacă acolo aveam piele, deja era o altă textură care avea sens. E o coafură care îmi place, ai găsit o rețetă bună. Mi se pare că părul arată sănătos.

Maurice Munteanu: Problema ținutei e fix asta: nu e terminată! Nici ținuta, dar nici styling-ul. Rochia, în intenția ei, ar fi fost bună, dacă dispărea cureaua, dacă era mai structurată. Nu îmi displac încălțările, dar nu e terminată.