Aza, de nerecunoscut în platoul „Bravo, ai stil!”. Tânăra aspirantă la marele premiu al emisiunii și la titlul de „cea mai stilată femeie din România” a vrut să îi dea gata pe jurați.

Astfel, tânăra a ales să poarte în platoul emisiunii de stil un outfit foarte diferit de cele pe care le-a prezentat până în prezent la „Bravo, ai stil!” 2023.

Aza, de nerecunoscut în platoul „Bravo, ai stil!”. Jasmine, doar cuvinte de laudă față de colega sa: „Îți stă foarte bine”

Jasmine a comentat look-ul pe care Aza l-a realizat în această seară. Pe lângă faptul că i-a făcut complimente Azei legate de vocea tinerei, concurenta a apreciat și look-ul punk rock pe care aceasta l-a adoptat.

Citește și: Aza, cel mai bun look din platoul Bravo, ai stil! Nici colegelor ei nu le-au venit să creadă: „Toată lumea lua la mișto ținuta ei”

„Îmi place foarte mult vocea ta.(...) Îți stă foarte bine cu această perucă, îmi place, consider că te flatează culoarea. Îmi place combinația de negru cu cristale, faptul că ai ridicat dresul până în talie”, a spus Jasmine.

Aza a primit trei steluțe în această seară: „Îmi place cum îți vine culoarea”

Aza a pășit cu emoții în fața celor trei jurați.

Chiar dacă Alexandru Abagiu a punctat faptul că modul în care a plasat concurenta peruca nu a fost cel mai potrivit și i-a acordat câteva sfaturi, juratul a apreciat foarte tare ținuta tinerei.

Și ceilalți jurați au fost foarte încântați de look-ul pe care l-a adoptat în această seară Aza și i-au acordat calificative pozitive aspirantei la marele premiu al emisiunii. 

Raluca Bădulescu: „Ținuta îmi place foarte mult, încălțările nu prea îmi plac, dar sunt bine alese.

Ținuta îmi place mult.”

Citește și: Ioana de la Bravo, ai stil 2023, susținută să facă o schimbare! Ce sfat i-a dat Alexandru Abagiu: „Semeni cu Demi Moore și te poți inspira de la ea”

Maurice Munteanu: „Din nou ai o ținută foarte bună, foarte actuală, o ținută de videoclip și nu numai, cu artificii stilistice.(...)

E foarte bună ținuta.”

Alexandru Abagiu: „Nu-mi place ce ai făcut cu peruca. Îmi place cum îți vine culoarea.”