Familia Loredanei este devastată, după ce tânăra și-a pus capăt zilelor într-un apartament din Geneva, în Elveția. Tânăra este originară din Sibiu, însă era plecată din orașul natal de mai mulți ani. Ea a locuit o perioadă în Londra, însă în ultimul an se mutase într-un apartament din Geneva. Rudele Loredanei nu mai știau nimic de ea încă de la începutul anului, imediat după sărbători, relatează Ora de Sibiu.

Autoritățile au fost informate de către dispariție de către familia Loredanei. Trupul neînsuflețit al tinerei a fost găsit într-un apartament din orașul elvețian, Geneva. Se pare că tânăra a fost găsit spânzurată. Tânăra ar fi decis să își pună capăt zilelor în urma unei depresii.

Polițiștii au găsit un jurnal în apartamentul Loredanei

Autoritățile încă nu au aflat motivul care a stat în spatele gestului extrem făcut de Loredana.

Rudele și prietenii tinerei din Sibiu sunt de-a dreptul șocați de această veste, în contextul în care ea a păstrat legătura cu prietenii.

Citește și: Noi detalii despre moartea Sorinei, tânăra de 26 de ani din Cluj! Ce i-a spus tatălui ei, chiar înainte să dispară: „Nu putea să doarmă”

În apartamentul în care locuia din Elveția, oamenii legii au găsit și un jurnal personal al tinerei, în care își nota gândurile.

Jurnalul este analizat în continuare de către anchetatori. Loredana a fost repatriată, iar toți cei care au cunoscut-o au condus-o pe ultimul drum, în Sibiu. Tânăra plecase din orașul natal în urmă cu mulți ani. Ea a absolvit în vara lui 2011, Colegiul Tehnic de Industrie Alimentara Terezianum.

Noi detalii despre moartea Andreei Rabciuc, românca dispărută în Italia în 2022!

Moartea Andreei Rabciuc, românca dispărută într-o cabană din provincia italiană Ancona, a fost confirmată după doi ani de zile.

Testele ADN au confirmat că rămășițele umane găsite în examen au demonstrat că sunt ale româncei. Ea a fost văzută pentru ultima dată în anul 2022, la mai puțin de un kilometru de cabana unde se afla alături de mai mulți prieteni, inclusiv iubitul ei. Ea ar fi dispărut după o ceartă cu iubitul ei, iar de atunci nu a mai știut nimeni de ea. Iubitul româncei este cercetat în acest moment de autorități.