Au apărut noi detalii despre tragedia care a avut loc în Thailanda, în dimineața zilei de vineri, 9 februarie. Petru Irimia este numele românului care și-a pierdut viața după ce a căzut de la balconul unui hotel cu 7 etaje din Soi 5, Pattaya. Românul și soția lui erau cazați la etajul 4 al hotelului, iar acesta se afla la balcon în momentul în care i s-a făcut rău.

Citește și: S-a aflat cauza morții Cameliei Tișe! Mai mulți români s-au infectat în ultima perioadă cu boala care a răpus-o pe fosta soție a președintelui CJ Cluj

Evenimentul tragic a fost raportat poliției din Pattaya în jurul orei 9:30 dimineața. O angajată a hotelului a declarat că se afla lângă iazul din curte când a auzit un zgomot puternic de deasupra ei.

Femeia s-a speriat, iar în momentul în care s-a uitat în sus, ea a văzut victima agățându-se de balustrada balconului de la etajul 4, înainte să cadă la pământ. Femeia a alertat imediat autoritățile, iar la fața locului au ajuns oamenii legii și echipajele de salvare. Din păcate, nu au mai putut face nimic pentru bărbatul în vârstă de 63 de ani.

Românul mort în Thailanda era un patron cunoscut din Constanța

Petru Irimia era proprietarul unui hotel din Constanța, fiind un patron extrem de cunoscut în județ. El se afla alături de soția lui în vacanță în Thailanda, unde ar fi plecat chiar de dinainte de Crăciun. Soția românului a fost și ea prezentă la locul accidentului. Fiind vizibil afectată de moartea tragică a soțului ei, femeia nu și-a dorit să facă declarații presei, transmite Replica Online.

În ceea ce privește cauza morții, bărbatul în vârstă de 63 de ani ar fi avut anumite probleme de sănătate. În timp ce se afla pe balcon, acesta a amețit și-a pierdut echilibrul. Pe rețelele de socializare, bărbatul posta foarte des fotografii din această vacanță. Atât patronul, cât și soția lui, erau mereu surprinși cu zâmbetul pe buze. 

La momentul tragediei, Petru era îmbrăcat doar în pantaloni scurți negri.

El a suferit leziuni severe la cap și membre dislocate. Scena în care a avut loc tragedia a fost izolată imediat de către autorități, iar trupul românului a fost transportat la un spital din zonă.

Cauza incidentului rămâne încă necunoscută, iar poliția din Pattaya desfășoară în prezent o anchetă. Acesta este al treilea incident în care un turist cade de pe balconul unui hotel în ultima săptămână în Pattaya.