La câteva zile de la moartea fulgerătoare a Cameliei Tișe, fina primarului Emil Boc, s-a descoperit cauza decesului. Fosta parteneră de viață a președintelui Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, a murit din cauza malariei în formă severă.

Femeia avea doar 47 de ani și s-a întors recent dintr-o vacanță exotică în Zanzibar. Potrivit informațiilor apărute în presă, Camelia Tișe a început să se simtă rău după ce a revenit în țară, însă nu a mers la medic. 

Fosta soție a omului politic din Cluj a fost răpusă de boala cu care s-a întors din Zanzibar, afecțiune care începe să afecteze din ce în ce mai mulți români care aleg să se relaxeze în țara exotică. 

Până în acest moment, 11 români au fost infectați cu malarie în timp ce se aflau în vacanță în Africa. 2 dintre turiști au decedat, iar alte 7 persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale de specialitate. 

Citește și: Ministerul Sănătății, semnal de alarmă după ce 11 români au fost diagnosticați cu malarie. Toți au călătorit recent în Zanzibar

Boala se transmite prin înțepătura țânțarului Anofel, extrem de prezent în Africa. Pe lângă Camelia Tișe, și o femeie din Brașov a fost ucisă de maladie. Este vorba de o persoană în vârstă de 55 de ani, care s-a întors recent dintr-o țară exotică.

Spre deosebire de Camelia Tișe, care se pare că nu a apelat la ajutorul medicilor atunci când a început să se simtă rău, brașoveanca ucisă de maladie era internată la Spitalul Victor Babeș din Capitală, unde se afla sub tratament și sub supravegherea specialiștilor, notează observatornews.ro.

Soția lui Emil Boc, mesaj emoționant după moartea Cameliei Tișe: „M-ai sunat din Africa, de ziua mea”

La scurt timp după moartea fostei soții a Cameliei Tișe, nașa de cununie a acesteia, Oana Boc, a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare. Soția lui Emil Boc a dezvăluit faptul că a primit un telefon de la Camelia, în timp ce aceasta se afla în vacanță, în Zanzibar. Cele două aveau planuri împreună și voiau să se întâlnească cât mai curând, însă nu au mai apucat, a mai dezvăluit partenera de viață a edilului. 

Citește și: Malaria nu-i ține pe români departe de vacanțele exotice. Medicii trag un semnal de alarmă: „Transmiterea se face prin înțepătura țânțarilor”

„Dumnezeu să odihnească în pace sufletul tău frumos și bun, atât de zbuciumat aici pe pământ, Cami dragă! Ai avut atâtea visuri! Unele s-au împlinit, altele au rămas suspendate în abisuri care te-au durut, dar pe care încercai mereu să le traversezi.

Ai strălucit, ai luptat, ai suferit, ai plecat... Încă nu știm cum!

M-ai sunat din Africa, de ziua mea, exact acum două săptămâni. Ne-am promis să ne vedem la o cafea după ce te întorci. N-a mai fost să fie...Erai mai bine și mi-ai vorbit mult de Cezar, pe care îl adorai și pe care o să-l veghezi de acum din cer. Sper că acum ești în brațele părinților tăi pe care îi iubeai atât de mult, plecați și ei la fel de fulgerător, la fel de neașteptat! Odihnă veșnică, dragă Cami!”, a scris Oana Boc pe contul ei de Facebook.