Camelia Tișe, fosta soție a președintelui Consiliului Județean Cluj și fina lui Emil Boc a fost găsită fără suflare în casă. Femeia în vârstă de 47 de ani abia revenise dintr-o destinație exotică. Ancheta este încă în desfășurare, iar reporterul Silvia Ceh a venit cu mai multe detalii despre această tragedie în cadrul jurnalului NEWSTIME.

Citește și: Fosta soție a președintelui CJ Cluj, moarte fulgerătoare în propria casă! Camelia Tișe era fina lui Emil Boc și s-a stins la doar 47 de ani

„Camelia Tișe a fost găsită fără suflare de menajeră. Lângă ea s-ar fi descoperit mai multe pastile, dar încă nu e clar ce s-a întâmplat. Procurorii au stabilit că femeia abia revenise din Zanzibar. Recent, alți români care și-au făcut vacanța acolo au fost diagnosticați cu malarie, așa că a fost luată în calcul și această variantă, deși momentan nu sunt indicii clare legate de o astfel de boală.

Cert este că pe trupul femeii nu au fost găsite urme de violență, dar criminaliștii au adunat mai multe probe. Între timp, s-a deschis și un dosar penal pentru moarte suspectă. În acest moment, principalele piste luate în calcul sunt legate de o cauză medicală sau de un gest necugetat. Femeia era notar și a divorțat în urmă cu cinci ani de Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj. De asemenea, aceasta era și fina primarului Emil Boc.
Momentan, acestea au fost informațiile”
, a declarat reporterul NEWSTIME.