Petrică Mîțu Stoian a decedat pe data de 6 noiembrie 2021. De atunci, familia regretatului artist nu mai are liniște. Pe lângă suferința cauzată de plecarea din această lume a cântărețului, sora lui Petrică Mîțu Stoian se mai necăjește și din altă cauză: femeia vrea să afle cu disperare care este adevăratul motiv al morții fratelui său celebru.

În urma morții artistului, familia lui Petrică Mîțu Stoian a deschis un proces împotriva clinicii unde artistul s-a aflat în ultimele zile ale vieții sale.

Solistul era tratat la unitatea medicală pentru complicațiile asociate infectării cu COVID-19.

Maria Tărchilă spune însă că lucrurile bat pasul pe loc în ceea ce privește procesul, și acuză faptul că dosarul stă într-un sertar și nu s-ar face nimic în această privință. Prin urmare, sora lui Petrică Mîțu Stoian, care a ajuns la capătul puterilor, face un apel disperat chiar către ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, de la care speră să afle adevărul.

În cadrul strigătului de ajutor pe care l-a făcut în spațiul public, sora regretatului interpret i s-a adresat și ministrului Justiției.

„Procurorii s-au autosesizat, așa că s-a deschis un dosar, pentru a se stabili cine e vinovat de moartea lui și în ce circumstanțe a avut loc decesul. Numai că dosarul stă și acum, pe loc, undeva, probabil, într-un sertar, de aproape 3 ani. Nu mă interesează banii, nu vreau despăgubiri materiale, viața fratelui meu nu are preț, doresc să nu mai moară și alți oameni, mai erau acolo, atunci, alți doi

inși cu plămânii sparți.Chiar îmi zicea medicul de la spital, unde l-au adus, în ultima clipă, că cei de la clinica din Caraș-Severin îi aduc la ei ca să le salveze viața, după ce îi bagă în acea cameră hiperbară.

Să mă ajute cineva să mișc din loc dosarul, n-am liniște, până când mor, trebuie să aflu cauza decesului fratelui meu! Cer ajutorul ministrului Sănătății, Alexandru Rafila, și ministrului Justiției, Alina Gorghiu! Dacă ei ar interveni, cu siguranță că lucrurile s-ar pune în mișcare!”,

a spus Maria Tărchilă pentru Playtech.

Cauza morții lui Petrică Mîțu Stoian a ridicat multe semne de întrebare

Cauza decesului regretatului interpret i-a făcut pe membrii familiei să intre la bănuieli și să suspecteze că ceva nu a fost în regulă legat de nefericitul eveniment. Se pare că interpretul s-a stins din viață în urma unei supradoze de anticoagulante pe care și le-ar fi administrat de unul singur, sunt informațiile care au apărut în spațiul public în urma nefericitului eveniment.

Citește și: Mesajul transmis de Niculina Stoican, după ce Constantin Enceanu a dat-o în judecată! Scandal în lumea muzicii populare: „Cum ți-e fapta, ți-e și soarta”

Un raport care a apărut în urma cercetărilor demarate de anchetatori notează faptul că plămânii artistului au fost deteriorați în perioada în care regretatul solist a fost afectat de COVID-19, astfel că ar fi cedat ulterior.