Luna martie este întotdeauna o perioadă fascinantă din punctul de vedere al astrologiei. Această lună, care reprezintă începutul primăverii, marchează trecerea de la sezonul Pești la sezonul Berbec. Această schimbare, legată de echinocțiul de primăvară, anunță începutul unui nou an astrologic.

Citește și: Fazele lunii în martie 2024: Când vom avea Luna Nouă și Luna Plină?

Fazele lunare din martir 2024 aduc multe surprize pentru zodii.

Luna Nouă de pe 10 martie se află în semnul zodiacal al Peștilor, iar acest eveniment pregătește scena pentru o vindecare profundă și o conștientizare sporită. Luna Nouă se referă la începuturi noi și la invitarea unor energii noi în viața noastră. Cu Peștii în centrul atenției, este o oportunitate perfectă de a pătrunde în spiritualitate și creativitate. Acest fenomen astronomic ne încurajează să fim cât mai creativi cu putință și să ne grăbim în a lua decizii.

Când are loc Luna Nouă din martie 2024? 

Fiecare fază a lunii vine cu „proprietăți magice” pe măsură. Luna nouă este faza Lunii în timpul căreia Luna, în revoluția sinodică, care durează 29,53 de zile, se află între Pământ și Soare. Luna Nouă este acea fază lunară când Luna se află între Pământ și Soare, foarte aproape de discul solar, fiind foarte greu de observat cu ochiul liber. 

Luna Nouă din martie 2024, în semnul Peștilor, pică într-o zi de duminică, pe 10 martie. Este momentul ideal pentru noi începuturi. Deoarece Peștii sunt un semn atât de creativ, este un moment minunat să dați frâu liber sentimentelor, scrieți poezii de dragoste, să începeți un jurnal, poate chiar o carte sau să vă relaxați și să ascultați muzică. Deși acest tranzit nu este la fel de stresant ca eclipsa de mai târziu în cursul lunii, de pe 25 martie, te-ar putea influența și să te facă să te simți

puțin mai emoționat decât de obicei.

Zodiile influențate de Luna Nouă din martie 2024. Iată la ce trebuie să aveți grijă! 

1. Gemeni (21 Mai- 20 Iunie)

Luna Nouă este în semnul Peștilor, ceea ce va avea o influență puternică asupra statului social al Gemenilor. Da, ai auzit bine, asta poate însemna o creștere în popularitate atât la locul de muncă, cât și în viața personală.

Acești nativi au șanse mari de își îmbrățișa latura ambițioasă, de a ieșit cât mai mult și chiar de primi oferte de nerefuzat al locul de muncă sau din alte părți. Nu uita că echilibrul viață/muncă este cel mai important în această perioadă!

2. Rac (21 Iunie- 22 Iulie)

Racii tânjesc după mai mult timp singuri, în această perioadă, pentru a fi creativi în timpul Lunii Noi.

Astrele vă recomandă să faceți acest lucru, mai ales că în ultimele luni ați fost foarte solicitați și nu ați mai avut timp pentru nimic. Nu sta prea mult singur, deoarece ar putea să îți placă și să limitezi întâlnirile cu cei dragi, de care o să îți fie dor.

3. Fecioară (23 August- 22 Septembrie)

Luna Nouă în Pești o să te influențeze să fii mai vulnerabil, iar șansele pentru a cunoaște pe cineva nou sunt foarte mari, mai ales dacă ești singur. Vor exista mai multe schimbări și în rutina Fecioarelor în luna martie. Este posibil să simți nevoia de a te elibera de vechile obiceiuri și de a îmbrățișa altele noi, ceea ce este un pas înainte. Cu toate acestea, ai grijă să nu-i lași pe alții să te influențeze prea mult.

Citește și: Horoscopul lunii martie 2024! Ce zodii vor avea parte de o schimbare radicală în viața lor?

4. Capricorn (22 Decembrie- 19 Ianuarie)

Martie este gata să aducă unele schimbări în viața ta. Luna Nouă ar putea să te facă să te simți puțin dezorientat. Vestea bună este că știi că orice ți-ar pune viața în cale, te poți descurca. Este important să nu uiți că nu ești singur și ești înconjurat de oameni care oricând ar putea să îți ofere ajutorul. Pe măsură ce luna trece, vă puteți aștepta să apară o anumită tensiune atât acasă, cât și la serviciu.

5. Vărsător (20 Ianuarie- 18 Februarie) 

Martie aduce oportunități de creștere financiară pentru Vărsători. Luna Nouă semnalează un moment privilegiat pentru a vă evalua finanțele și a explora noi căi de creștere veniturile. Vestea bună este că această energie favorabilă pentru a atrage bani va persista pe tot parcursul lunii, susținută de alte planete.