Mădălina Crețan, mesaj emoționant pentru Nosfe. Partenera de viață a cântărețului Nosfe i-a emoționat pe fanii acestuia după ce a postat un scurt clip video pe contul ei de Instagram.

Pe lângă imaginile de la nuntă, Mădălina Crețan a lăsat și câteva cuvinte, care au adus lacrimi în ochii celor care l-au apreciat și l-au iubit pe Nosfe.

„Nu există sentiment mai frumos în viața asta decât să fii cu oameni care te văd așa cum ești și te iubesc așa cum ești

cu adevărat. Mi-e dor de tine, soțul meu. Îți mulţumesc că mă vezi așa cum sunt și că m-ai făcut să mă simt perfectă aşa cum eram”, a scris ea pe InstaStory.

Nu este prima dată când Mădălina Crețan își deschide inimile pe rețelele de socializare. Cu câteva zile în urmă, aceasta a povestit cum a reușit să se mobilizeze după moartea partenerului său de viață.

Citește și: Mădălina Crețan, mărturisiri emoționante la aproape nouă luni de la dispariția rapperului Nosfe, în emisiunea "În oglindă" la Kanal D2: "Eu am crezut că este o cădere de calciu, nu m-am gândit nicio secundă la un infarct"

„Nu mi-am revenit, m-am transformat, am învățat, am acceptat, am căzut, m-am ridicat, mi-am dat voie să simt, să plâng, să sufăr, să zâmbesc.

Am evitat să îmi împovărez mintea și sufletul cu asemenea cuvinte „tragedie, moarte, final”, etc. Am ales să sărbătoresc viața pe care am avut-o împreună plină numai de lucruri magice în detrimentul „tragediei”. Am ales să nu pot negru, să nu devin o victima ca energiile primite înapoi să nu fie de victimizare. Am ales să fiu aici pentru oamenii care încă sunt aici și au nevoie de mine prezentă și bine.
Am ales să trăiesc demnă de iubirea pe care am primit-o de la Univers/Dumnezeu. Am ales să fiu femeia pe care soțul meu a iubit-o”
, a scris ea atunci, pe InstaStory.