Multe mame din România se confruntă cu problema prin care tocmai a trecut Marcela Fota! Celebra interpretă de muzică populară a trecut prin momente de panică cu fiul ei, David, care a contactat virusul gripal de tip A. Băiatul vedetei a avut stări de rău, febră, iar mama lui nu l-a scăpat din ochi o secundă. Cântăreața a povestit că a recurs la toate metodele tradiționale pentru a îl ajuta să scape de febră.

Din fericire, nu este nimic grav, iar febra a reușit să treacă. Chiar dacă nu și-a revenit complet din această gripă, David este pe drumul cel bun.

Citește și: Marcela Fota, declarații neștiute despre relația cu iubitul mai tânăr! Cântăreața nu a recunoscut asta până acum: „Tată pentru copilul meu acasă nu vreau”

„Băiatul meu a contactat acest virus.

Nu este nimic grav, însă m-am speriat pentru că mi-a făcut febră destul de mare. El nu mi-a mai făcut febră de când era mic. Am fost în dificultate, avea febră aproape de 40 grade. Este ok acum, am recurs la metodele pe care le-am învățat de la mama. I-am pus comprese, șosete ude în picioare. Am stat așa vreo trei ore numai lângă el, că na, o minune am pe pământ.
Acum este ok, a rămas cu tuse, îi curge nasul"
, a declarat Marcela Fota, pentru Spynews.ro

Marcela Fota, îngrijorată pentru fiul ei: „Este un an important pentru noi”

Din cauza problemelor cu care s-a confruntat, David a fost nevoit să lipsească o perioadă de la școală. Chiar dacă sănătatea a fost și va fi mereu pe primul loc, Marcela Fota are emoții, deoarece acesta este un an important pentru fiul ei.

David este clasa a VIII-a și urmează ca în acest an să dea Examenul Național. Celebra cântăreață a dezvăluit că nu este singura mămică care s-a confruntat cu aceleași probleme cu copilul ei.

„Băiatul meu nu și-a revenit complet, însă eu sper să nu mai revină la febră, este încă pe medicamentație. Îmi doresc să nu mai trecem prin acel episod. A fost singurul lucru care m-a speriat.

Din păcate acest virus ne face să lipsim de la școală într-un an important pentru el, însă nu avem altă variantă. Sunt mai multe cazuri în clasă, iar domnii profesori încercă să îi ajute, cu teme, mai intră online. Este un an important pentru noi, este clasa a 8 a. Am emoții mari, însă el mă asigură ca va fi bine. Momentan sunt foarte mulțumită de rezultatele lui, mi-a terminat numai cu nota 10”,
a mai spus artista, pentru sursa citată mai sus.

Marcela Fota este una dintre cele mai cunoscute artiste de muzică populară din țara noastră. În urmă cu mai bine de trei ani, ea a trecut printr-o pierdere cumplită, după ce soțul ei a murit în urma unui infarct. Această pierdere a fost bruscă și dureroasă, însă Marcela Fota a rămas puternică pentru fiul ei, David, și s-a asigurat că niciodată nu îi va lipsi nimic.