Mesaje de Rusalii 2023. Praznicul de Rusalii este una dintre cele mai mari sărbători din calendarul creștin, prăznuită atât de către credincioșii ortodocși, cât și de către cei catolici.

În această zi de sărbătoare, o mulțime de români își celebrează ziua de nume. Astfel, aceștia primesc mesaje și felicitări din partea celor dragi.

Mesaje de Rusalii 2023: Felicitări pentru cei care își serbează onomastica de Rusalii

„Toate florile din lume pentru tine, Roxana! Să ai o zi superbă și să te bucuri de ziua numelui tău la fel cum aceste flori se bucură de lumina soarelui. La mulți ani!”

„O zi speciala pentru un angajat deosebit. La multi ani de ziua numelui tău!”

„La mulți ani de ziua numelui tău! Te iubește mama ta, care ți l-a dat!”

„Cu ocazia sărbătorii zilei tale de nume, îți doresc multă sănătate, fericire şi să ai parte numai de zile senine şi însorite!”

„La mulți ani, Roxi, de ziua numelui tău. Ești persoana care m-a învățat ce înseamnă sinceritatea și dragostea!”

„Fie ca Sărbătoarea Rusaliilor să vă aducă pace și liniște alături de cei dragi!”

„Sa ai parte de sănătate, multe realizări si sa te bucuri de aceasta zi frumoasa mereu! La multi ani, de ziua numelui!”

Citește și: Rusalii 2023: Ce tradiții trebuie să respectăm în această zi?

„Daca toată lumea îți dorește ca aceasta zi sa fie una minunata, eu îți urez ca toate zilele ce urmează sa fie pline de bucurii si realizări astfel încât acest nou an sa îți umple sufletul de voie buna.

La multi ani!”

„De ziua numelui tău îţi doresc să ai o zi superbă şi un an plin de realizări. La mulți ani încununați de succes!”

„Cele mai frumoase flori, cele mai sincere urări pentru o zi minunată şi un an plin de realizări. La mulţi ani înfloritori!”

„De ziua ce-ţi surâde-n prag/Şi-i porţi frumosul nume,/Eu îţi doresc tot ce-i mai drag/Şi mai frumos pe lume.”

Ce nume se celebrează de Rusalii?

În ziua de Rusalii, o mulțime de români își celebrează ziua de nume. Cei care poartă numele de Roxana, Rusalin și Ruxandra se bucură de o zi specială. Cu această ocazie, cei dragi au grijă să le trimită mesaje celor apropiați.

„De Rusalii, îți doresc ca sănătatea sa fie tot timpul împreuna cu tine, fericirea sa te însoțească la fiecare pas, dragostea sa-ți fie in permanenta la îndemână iar norocul sa te aștepte

la fiecare colt. La mulți ani!”

„La multi ani, sănătate, iubire, stima si respect din partea celor dragi. Realizarea scopurilor la infinit, împliniri frumoase.”

„Sa ai parte doar de momente si clipe de neuitat, sa obții ceea ce îți dorești cu adevărat caci doar aceasta este singura cale spre împlinire, realizare si fericire!”

Citește și: Ce nume se sărbătoresc de Rusalii 2023? Nu uita să le urezi „La mulți ani!”

„La multi ani pentru cea mai scumpa ființă din viata mea, îngerașul meu păzitor, care m-a ocrotit de toate relele, cea care mi-a vegheat somnul, omulețul care m-a învățat ce e bine si ce e rău si nu mi-a dat voie sa renunț la visele si dorințele mele. Ea m-a învățat sa iubesc, sa dăruiesc căldura si sa cred in Dumnezeu!”

„Îți doresc tot binele din lume, sa fii fericita, mereu cu zâmbetul pe buze, sa-ți dea Domnul cat mai multe veri frumoase pline de flori si sa nu uiți ca te iubim si te prețuim enorm!”

„Îți doresc ca ceea ce e frumos în visele tale să devina realitate, iar ceea ce e impecabil în gândul tău să completeze acele vise! La multi ani!”