Miruna era studentă la Facultatea de Medicină din Iași. Tânăra avea aceeași pasiune precum părinții ei, ambii medici cunoscuți și respectați în Focșani. Tânăra avea toată viața înainte, însă destinul a avut alte planuri. La doar 19 ani, tânăra a murit din cauza unui anevrism cerebral.

Când cei care o cunoșteau au aflat că se confruntă cu probleme de sănătate, aceștia s-au mobilizat. Din nefericire, Miruna nu a mai putut fi salvată și a părăsit această vreme mult prea devreme.

După decesul tinerei, edilul din Focșani a postat un mesaj de condoleanțe pe rețelele de socializare. 

„Sunt alături de familia tinerei Miruna-Ioana Pîslaru, care ne-a părăsit mult prea devreme! Studentă a Universității de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași, Miruna-Ioana Pîslaru avea foarte multe lucruri bune de făcut în această lume, pe care a lăsat-o în urmă atât de brusc și dureros, pentru toți cei care au cunoscut-o și au iubit-o.

A fost un copil excepțional, dovadă și faptul că, luna trecută, întreaga comunitate s-a strâns într-un lanț uman de rugăciune în Piața Unirii din Focșani. Dumnezeu să o odihnească în pace! Sincere condoleanțe familiei greu încercate”
, a scris primarul din Focşani, într-o postare pe Facebook.

Citește și: Ianis a murit din senin, la doar 17 ani! Mama adolescentului spune că băuturile energizante i-au ucis fiul: „Sunt părinți care nu conștientizează pericolul. Mi-aș dori să nu vină la cimitir, cum vin eu”

Nu doar edilul a postat un mesaj emoționant după decesul fulgerător al tinerei, ci și apropiații studentei, care au cunoscut-o și au iubit-o. Prietenii și familia Mirunei sunt îngenuncheați de durere. 

„Un înger în plus pe cer, Miruna-Ioana! Trist, foarte trist, s-a frânt un destin, o viata, câta durere si câta tristețe! Condoleanțele mele familiei Dr.Pîslaru! Memorie eternă!”, este mesajul unei persoane care a cunoscut-o pe Miruna.