Monica Tatoiu este una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite femei de afaceri din țara noastră. Pentru că Sărbătorile de Iarnă sunt chiar după colț, afacerista a pregătit deja cadourile pentru cei dragi.

Fiindcă are o situație financiară mai mult decât impresionantă, o mulțime de persoane s-ar fi așteptat probabil ca darurile de Crăciun pentru familia sa să fie extravagante, de ordinul sutelor de mii de euro.

Iată însă că lucrurile nu stau nici pe departe așa.

Monica Tatoiu a pregătit un hanorac extrem de simplu pentru fiul ei și câteva daruri pentru soțul ei, printre care și o pereche de lenjerie intimă de culoare roșie. 

Pe lângă cadouri, femeia de afaceri are grijă să își arate dragostea pentru cei dragi și prin preparatele pe care le pregătește cu drag pentru sărbătorile care bat la ușă. 

„Hanorac negru fără însemne, sirop de trestie de zahăr(n.red. pentru fiul ei). Portofel și un cub gonflabil de picioare pentru avion și suport de gât, plus o pereche de chiloți roșii(n.red. pentru soțul ei).(...) De sărbători îi răsfăț pe cei pe care îi iubesc. Fac un doboș și un cremșnit, și vorbesc cu mama. Răsfățul de Crăciun este cântatul de colinde. Eu care nu am voce.

Familia se lasă terorizată ca să mă răsfăț”, a dezvăluit Monica Tatoiu, pentru FANATIK.

Monica Tatoiu are planuri mari după Crăciun: „Oasele bătrâne au nevoie de soare”

Zilele următoare sunt foarte bine planificate pentru Monica Tatoiu. Aceasta vrea să se bucure din plin de timpul petrecut alături de familie. După ce va asculta colinde și va merge la biserică, femeia de afaceri trebuie să se apuce de bagaje, pentru că finalul lunii decembrie are pregătit pentru ea o vacanță de vis, într-o

destinație însorită.

„Primesc colindători pe 23 decembrie, corul Solemnis. Pe 24 decembrie împodobesc un brad natural pe terasă, ascult colinde vechi și mă pregătesc de Slujba de la Catedrala Sfântul Iosif. La miezul nopții mulțumim și ne rugăm pentru pace și echilibru în anul care vine. Luni, de Crăciun, mergem la biserică, apoi acasă, în familie, ne bucurăm să fim împreună, ne amintim cu drag de dragostea și învățăturile primite de la cei care au plecat dintre noi.

Citește și: Monica Tatoiu, căsnicie fericită și după aproape 40 de ani. Vedeta a dezvăluit cum păstrează vie flacăra iubirii: „Multe se căsătoresc, fac copii și gata”

Pe 26 și 27 bagajele. Pe 28 decembrie avem avionul spre Bonaire. Oasele bătrâne au nevoie de soare. O lună departe de scandalurile de acasă. Pe 1 ianuarie 2024, la ora 9:00, prima scufundare ,

a mai spus vedeta, pentru sursa citată.