Monica Tatoiu, una dintre cele mai cunoscute și apreciate femei de afaceri din țara noastră, are un mariaj de succes, de care este foarte mândră și pe care reușește să îl mențină unul fericit de peste trei decenii.

Căsnicia trainică a Monicăi Tatoiu pare foarte diferită de multe dintre căsătoriile din ziua de azi, care de multe ori se încheie cu un divorț la doar câțiva ani după ce cuplul a spus marele DA.

Femeia de afaceri este de părere că unul dintre motivele care duc la divorțuri este faptul că partenerii nu apucă să se bucure din plin de viață înainte să devină părinți. Prin urmare, aceștia se lasă cuprinși de grijile de zi cu zi și de o rutină, așa că uită să mențină vie flacăra iubirii și a pasiunii.

Nici prietenia dintre parteneri nu este de neglijat pentru Monica Tatoiu, care o consideră adevăratul punct de plecare a unei relații  sănătoase și de lungă durată.

„Trebuie să fii prieten, în primul rând, cu partenerul, înainte să fii soț, iubit. Noi am uitat să fim prieteni – să poți să întorci spatele și să nu-ți fie frică că poate să bage cuțitul. Lumea s-a făcut foarte rea, trebuie să-ți cauți unul așa. 

Foarte simplu îl poți ține lângă tine. Multe se căsătoresc, fac copii și gata, îi dă de mâncare, face curățenie, nu.

Trebuie tot timpul să te reinventezi. El trebuie permanent să descopere, el e vânător. Eu sunt pe principiul: amante există dintotdeauna, nu mă deranjează. Bărbatul meu nu le are cu de astea, lasă-l să se ducă, atât doar, să nu devină permanent și să nu-i facă un copil, toți bărbații înșală!”, a declarat Monica Tatoiu, în cadrul podcastului „Realități cu Niculescu”.

Monica Tatoiu și soțul ei nu mai împart același pat. De ce au luat decizia de a nu mai petrecere nopțile împreună: „Ne întâlnim dimineața la cafea!”

Deși formează unul dintre cele mai longevive cupluri din țara noastră, Monica și Victor Tatoiu nu mai împart de ceva timp patul conjugal. Femeia de afaceri pune această decizie pe seama vârstei și a tabieturilor fiecăruia, pe care ambii parteneri au căzut de comun acord să le respecte.

Totuși, cei doi soți nu dorm chiar singuri, și asta pentru că fiecare are propriul său animal de companie, câte o pisică care nu se dezlipește de lângă stăpânul ei.

„Eu nu dorm cu el, eu dorm singură cu pisica. Domnul Tatoiu doarme cu pisica lui, eu cu pisica mea, fiecare cu pisica lui. Eu mă culc la ora 10, 11, 1 noaptea, el se culcă la 9 și se trezește la 6. La 67 de ani nu mai ai nicio plăcere să te deranjezi unul pe altul, ne întâlnim dimineața la cafea!”, a declarat Monica Tatoiu la un post de televiziune, cu aproximativ un an în urmă.