Monica Tatoiu nu traversează o perioadă prea bună. Femeia de afaceri se confruntă cu probleme de sănătate, așa că urmează să fie supusă unei intervenții chirurgicale.

Mai exact, operația va avea loc la nivelul genunchiului, unde femeia de afaceri are o afecțiune destul de serioasă, care a forțat-o să se lase pe mâna medicilor.

Problemele cu genunchiul au împins-o pe Monica Tatoiu pe masa de operație: „Când am o problemă, o rezolv singură”

Mai sunt doar câteva zile până la intervenția chirurgicală, așa cum a dezvăluit chiar vedeta. În aceste clipe, chiar dacă își iubește foarte mult familia și are o relație deosebită cu membrii acesteia, Monica Tatoiu își dorește să fie singură. Vedeta își pune toată încrederea în specialiștii care vor lua parte la intervenția chirurgicală și este convinsă că totul se va încheia cu bine.

Monica Tatoiu nu este deloc străină de intervențiile chirurgicale.

Cu ceva timp în urmă, vedeta a fost operată la șold.

„Duminică îmi iau băgăjelul, nu vreau să vină nimeni cu mine, le-am interzis tuturor, deci nu... merg singură! Când am o problemă, o rezolv singură, nu-mi place să fiu ținută de mână. Nu răspund nici la telefon, o zi întreagă vreau să mă liniștesc.

Intervențiile... asta e a doua, întâi am avut aia de șold și acum e genunchiul...

E o nouă tehnologie acum, pentru că înainte toată lumea spunea că proteza de genunchi este mai nasolă decât proteza de șold, recuperarea e mai grea. Este o nouă tehnologie pe care am probat-o pe soțul meu. Se face o analiză tomograf, se trimite în Elveția, vine proteza de făcut, ți-o pune acolo... e ca proteza dentară, ca implanturile”, a spus vedeta, la un post de televiziune.

Problemele de la nivelul șoldului și a genunchiului nu sunt primele cu care Monica Tatoiu a avut de-a face pe parcursul timpului. Vedeta a dezvăluit în trecut că a moștenit psoriazisul de la tatăl ei, o afecțiune la nivelul pielii care s-a declanșat atunci când femeia de afaceri avea 24 de ani și care s-a agravat după vârsta de 28 de ani.

„Doctorul meu nu mă lasă să stau la plajă decât în zona cu psoriazis. De aceea, trebuie să mă expun trei luni la soare, pentru că altfel sunt un fel de reptilă. Singura soluție e soarele, razele ultraviolete sunt foarte bune. De aceea, de ani buni plec în luna noiembrie în Caraibe. În general, femeile care au această afecțiune chiar suferă”, a spus Monica Tatoiu pentru Impact, cu doi ani în urmă.