Nicoleta Nucă, spectacole cu peripeții. Fiind foarte pasionată de muzică și cu o voce de aur, Nicoleta Nucă și-a construit o carieră frumoasă în ultimii ani. Artista iubește să urce pe scenă și onorează, pe cât posibil, toate invitațiile pe care le primește pentru a susține spectacole, atât în București, cât și în restul țării.

Pe cât de plăcute sunt marea majoritate a momentelor de pe scenă, iată că unele deplasări nu sunt deloc ușoare pentru solistă și pentru trupa acesteia.

Nicoleta Nucă, spectacole cu peripeții. Vedeta a rămas în mijlocul drumului, chiar în noaptea de Revelion: „Ne găseau sloi de gheață a doua zi”

Că viața de artist nu e ușoară au spus-o mulți soliști pe parcursul timpului. Recent, la un post național de televiziune, Nicoleta Nucă a povestit o întâmplare comică cu care s-a confruntat în timp ce se întorcea de la un spectacol.

Chiar în noaptea dintre ani, Nicoleta Nucă și trupa sa au rămas în mijlocul drumului, după ce o piesă din vehiculul în care se aflau s-a stricat. Astfel, cântăreața a fost nevoită să aștepte ore bună până când problema a fost rezolvată, însă în final toți au ajuns cu bine la casele lor.

Citește și: Fiul lui Theo Rose poartă abia acum numele de familie al lui Anghel Damian. Vedeta a dezvăluit de ce la naștere micuțul a primit numele de familie al artistei: „Nu suntem căsătoriți”

„Ni s-au întâmplat o grămadă de chestii de-a lungul timpului. De exemplu, într-un an, de revelion, am rămas blocați pe drum. S-a rupt ceva la motor, ceva mecanic și a trebuit să așteptăm într-o parcare până a venit de la București cineva să ne ajute, să ne ducă acasă. Norocul a fost că s-a întâmplat după concerte. Asta a însemnat că am stat câteva ore în dubă, în loc să ajunge acasă să sărbătorim sau să dormim la noi acasă.

Măcar am putut să avem căldură, că mergea motorul pentru asta, că ne găseau sloi de gheață a doua zi”, a spus artista.