Nicoleta Nucă formează de câțiva ani un cuplu cu toboșarul Alex Ursache. Cei doi s-au logodit în vara anului 2021 astfel că de atunci fanii artistei se tot îndreabă când vor merge cei doi în fața altarului. Ei bine, iată că vedeta nu se grăbește să devină mireasă, ci vrea să lase lucrurile să vină de la sine.

Vedeta a dezvăluit că până acum nu a pus prea multe lucruri la punct pentru nunta cu alesul inimii sale.

Totuși, solista nu își dorește sub nicio formă ca la nunta sa să se regăsească o mare parte dintre tradițiile din bătrâni.

Citește și: Monica Tatoiu a pregătit deja cadourile pentru cei dragi. Chiar dacă are o situație financiară foarte bună, darurile nu sunt deloc extravagante: „Familia se lasă terorizată ca să mă răsfăț”

„Nu ne-am organizat. Am zis că lăsăm lucrurile să meargă de la sine.

Când o fi momentul, atunci o să se întâmple, chiar nu ne grăbim în privința asta. Dacă ar fi după mine aș avea vreo 15 rochii la nuntă. Ar trebuie să fie o nuntă de trei zile și trei nopți, cum erau în povești.

Sunt foarte multe tradiții pe care le respect, la nivel uman, pentru că oamenii au făcut asta de-a lungul anilor, dar pe care nu aș simți să le fac la nunta mea pentru că nu mă reprezintă”,

a declarat cântăreața, pentru UNICA.ro.

Afecțiunea cu care s-a confruntat Nicoleta Nucă toată viața: „Undeva, în sinea mea, eram destul de sigură ca asta este”

Nicoleta Nucă a mărturisit recent că se confruntă cu o problemă de sănătate care nu i-a dat pace o lungă perioadă de timp, dar care nu era încă diagnosticată. Îndrăgita solistă suferă de o tulburare de deficit de atenție și hiperactivitate, cunoscută de marea majoritate a oamenilor drept ADHD.

„Am fost foarte liniștită. Undeva în sinea mea eram destul de sigură ca asta este, ba mai mult, cred că s-au pus lucrurile la locul lor în creierașul meu pentru că până atunci aveam impresia că este efectiv o cameră plină cu de toate și toate grămadă în mijlocul camerei respective și nu știu ce să fac cu ele. După ce am aflat că am ADHD parcă singure s-au așezat pe rafturi, în sertărașul care trebuie.

Am căpătat mai multă luciditate, mai multă liniște, că nu sunt stricată.

Este ceva cu ce am trăit o viață întreagă și probabil dacă nu-mi dădeam interesul mai mult acum recent nu aflam niciodată și trăim în continuare bine mersi că poate așa sunt eu, mai dezorganizată, mai haotică, mai aeriană, așa sunt eu. Oamenii de lângă mine, cei care mă iubesc mă susțin oricum și au luat-o ca atare”,

a dat detalii Nicoleta Nucă, pentru spynews.ro.