Șoferița implicată în accident era fosta lui parteneră și lucra împreună cu el la aceeași firmă. Duminică, 27 octombrie, în Galați, un bărbat a decedat în urma unui accident tragic. Acesta circula pe motocicletă și a fost lovit puternic într-o intersecție, unde nu a beneficiat de prioritate. Conducătoarea auto era o fostă parteneră a victimei, iar amândoi erau colegi la unitatea 300.

Citește și: Betty Salam a vorbit despre perioada în care ea și Cătălin Vișănescu au fost în pauză. Prin ce au trecut cei doi: „Plângeam la telefon”

Cei doi au încheiat relația recent și s-au întâlnit în weekend pentru ca tânăra să recupereze câteva obiecte personale. În ciuda eforturilor sale de a relua legătura, Andrei a fost respins, tânăra având o decizie clară în această privință. Duminică, s-au intersectat în trafic, iar tânărul a încercat să se apropie de ea pe motocicletă.

Într-un moment în care și-a pierdut atenția, Laura a încercat să schimbe banda de circulație fără să se asigure.

Astfel, l-a lovit cu forță pe Andrei, care se afla în apropiere. Tânăra nu-și poate accepta ceea ce s-a întâmplat, afirmând că el a fost iubirea ei adevărată.

Laura, o femeie în vârstă de 34 de ani, a fost supusă testării cu un etilotest, iar rezultatul a fost negativ, ceea ce indică faptul că nu consumase alcool înainte de incident. Cu toate acestea, polițiștii au demarat o anchetă și au deschis un dosar penal pe numele ei, acuzând-o de ucidere din culpă.

Autoritățile urmează să investigheze în detaliu circumstanțele care au dus la producerea accidentului, pentru a înțelege mai bine ce s-a întâmplat în acel moment tragic.

Un alt accident rutier a avut loc în județul Cluj

Cu câteva zile în urmă, s-a petrecut un accident în județul Cluj. Un bărbat de 50 de ani a ieșit cu mașina de pe partea carosabilă, suferind astfel răni ușoare în urma coliziunii.

El a rămas prins în vehicul până la sosirea echipajului de salvare de la Punctul de Lucru Jucu, după care a fost predat paramedicilor SMURD pentru a primi îngrijiri medicale.

Citește și: VIDEO Au apărut imagini de la accidentul cu parapanta! Cum s-ar fi întâmplat tragicul accident

„Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit în această dimineață la un accident rutier petrecut pe raza localității Jucu.

În accident a fost implicat un singur autoturism, ieșit în afara părții carosabile. În interior s-a aflat un bărbat de aproximativ 50 de ani, care nu a putut ieși singur afară. Astfel, echipajul de la Punctul de Lucru Jucu l-a extras în siguranță și l-a predat paramedicilor SMURD. La o primă evaluare, victima suferise afecțiuni ușoare”, a transmis ISU Cluj.