Cu toate acestea, cei doi au reușit să depășească problemele și să se împace. Acum, povestea lor de iubire continuă, iar artista a vorbit despre momentele grele prin care au trecut și cum au reușit să se apropie din nou.

Citește și: Betty Vișănescu, ultimele detalii despre starea de sănătate a tatălui ei! Florin Salam a plecat din România: „Este la o clinică. Nu se simte bine”

Cu câteva luni în urmă, relația dintre Betty Salam și soțul ei a fost afectată de o perioadă foarte dificilă, iar cei doi s-au separat pentru un timp. În acea perioadă, au apărut speculații că Betty, fiica lui Florin Salam, l-ar fi părăsit pe soțul său pentru un coleg de breaslă. Totuși, se pare că aceste zvonuri nu erau adevărate, problemele lor fiind de altă natură. Acum, Betty a vorbit deschis despre tot ce s-a întâmplat și a clarificat situația.

Betty Salam a vorbit despre perioada în care ea și Cătălin Vișănescu s-au despărțit 

Betty Salam a dezvăluit recent că, deși la un moment dat părea că relația cu soțul ei, Cătălin Vișănescu, era imposibil de salvat, nu a avut niciodată intenția de a se despărți de el.

În trecut, situația dintre ei era departe de a fi ideală, însă acum cei doi au reușit să depășească dificultățile și să se reconecteze.

Artista a vorbit deschis despre perioada tensionată prin care au trecut și despre cum au găsit, în cele din urmă, calea înapoi unul spre altul.

Betty Salam a povestit că, deși nu a fost despărțită mult timp de Cătălin Vișănescu, certurile dintre ei au început din lucruri mărunte, iar relația lor a devenit tensionată. Deși nu își doreau să se despartă, au decis să ia o pauză pentru a înțelege ce probleme aveau.

În timpul acestei perioade, au realizat că nu pot sta unul fără celălalt, iar copilul lor, Matias, era afectat de starea lor emoțională. După multe discuții și momente dificile, au reușit să își rezolve neînțelegerile.

Citește și: Florin Salam a ajuns pe perfuzii! Imaginea îngrijorătoare cu manelistul de pe patul de spital: „O să vă ținem la curent”

„Nu am stat foarte mult departe de Cătălin.

Nu știu ce s-a întâmplat mai exact și ne certam din lucruri mărunte, din orice lucru mărunt. Nu ne mai înțelegeam deloc și zic «Nu vreau să-mi pierd relația cu tine, vreau să rămânem împreună toată viața pentru că avem un copil frumos pe care trebuie să-l creștem și nu vreau să te desparți nici tu de mine, nici eu de tine, hai să luăm o pauză să vedem care e problema.
Plângeam la telefon, și eu și el, nu ne înțelegeam de ce am făcut pasul ăsta, de ce am vrut pauză dacă noi nu putem sta unul fără celălalt și am înțeles care a fost problema, de fapt. Copilul era foarte trist, Matias mă vedea pe mine supărată, îl vedea pe el supărat și nu înțelegeam comportamentul lui”,
a mărturisit Betty Salam, în cadrul podcast-ului realizat de Jorge.