Deși nu au divorțat, în mediul public au circulat numeroase zvonuri controversate. Iată motivul pentru care au hotărât să își continue relația și cine a fost cel care a inițiat împăcarea.

Cine a făcut primul pas spre împăcare în căsnicia lor

Betty Salam a mărturisit că, la fel ca în orice căsnicie, au existat perioade în care ea și soțul ei au luat o pauză.

Acest lucru s-a întâmplat și în relația lor, însă nu a fost vorba despre intenția de a divorța.

Astfel, cei doi au hotărât să se reconcilieze și să fie din nou o familie alături de fiul lor. Betty Salam a declarat că împăcarea nu a fost inițiată de o singură persoană, ci amândoi au depus eforturi pentru a-și reface căsnicia.

Citește și: Ce spune Betty Vișănescu despre faptul că Florin Salam și-a refăcut viața, după ani de zile în care a ținut doliu după Fănica: „Dacă mama mea era în viață și încă erau împreună”

În prezent, cei doi sunt mai fericiți ca oricând și au o familie frumoasă. De asemenea, au sărbătorit împreună ziua de naștere a lui Betty, ocazie cu care Cătălin Vișănescu a dus-o la un restaurant din Capitală.

„Amândoi, pentru că nu puteam să stăm unul fără celălalt”, a declarat Betty Salam, în cadrul unei emisiuni TV.

Motivul pentru care cei doi s-au despărțit

Betty Salam a explicat că, din cauza unui program foarte solicitant, ea și soțul ei au ajuns să se certe frecvent, tensionați de responsabilitățile legate de muncă, copil și căsnicie. Din acest motiv, au decis să ia o pauză în relație.

Citește și: Betty Vișănescu, primele declarații despre zvonurile că divorțează! Fiica lui Florin Salam a recunoscut ce se întâmplă în căsnicia ei: „Sunt neînțelegeri!”

„Au fost momente în viața noastră în care am avut un program solicitant. Nu există nicio scuză când ai de muncă foarte mult. În momentul în care te pierzi tu pe tine, e și copilul, și căsnicia, și munca, și tot în cârca noastră, eu îmi vărsam nervii pe el, el își vărsa nervii pe mine. Am hotărât să luăm o pauză”, a declarat Betty Salam.