Oana Roman a avut parte de o noapte grea, iar vedeta nu a putut închide un ochi, după ce un bărbat i-a zgâriat mașina. Nu este un secret pentru nimeni că este o persoană foarte transparentă și își ține fanii la curent cu fiecare eveniment din viața ei, lucru care s-a întâmplat și recent.

Oana Roman a trecut printr-o situație neplăcută

În urmă cu puțin timp, aceasta le-a povestit internauților că nu a putut închide un ochi, deoarece o persoană necunoscută i-a zgâriat mașina, care se afla chiar în fața locuinței sale.

Vedeta a putut observa pe camere cine este bărbatul car ei-a zgâriat mașina, dar nu înțelege care este motivul pentru care a făcut-o.

„Și uite cum nu dorm eu de supărare, că azi cât eram la probele pentru raliu, mașina mea era în fața casei, scoasă azi din service, unde am vopsit-o nouă și am găsit-o zgâriată

cu cheia în spate de acest individ. De ce oare să faci așa ceva? De ce?”, a
fost mesajul pe care Oana Roman l-a postat pe rețelele de socializare.

Ce a mai spus Oana Roman, cu privire la această situație neplăcută

Internauții au avut diverse păreri în legătură cu motivul pentru care bărbatul i-ar fi zgâriat mașina Oanei Roman, iar în următoarea dimineață, vedeta a venit cu un nou mesaj, în care le-a spus celor de acasă că acest gest a supărat-o foarte tare.

„Bună dimineața, după o noapte de insomnie. M-am supărat tare aseară...sper să nu fie cum au spus unii dintre voi, că mi-am zgâriat mașina așa dintr-o răzbunare pentru că mi-am permis eu să am un punct de vedere despre cum este administrată comuna unde locuiesc. Sper totuși să nu aveți dreptate și să nu se fi coborât atât de jos”, a mai spus vedeta.

Oana Roman, cu gândul la mama ei

Oana Roman a mărturisit că îi este foarte dor de mama ei și că de fiecare dată când avea nevoie de un sfat sau de o vorbă bună găsea alinare pe umărul celei care i-a dat viață.

„Îmi e dor de mă doare fizic de discuțiile cu mama. Discuțiile cu ea mi-au ghidat întreaga viață și întreaga gândire.

Nu mai aveam cu cine vorbi și vorbeam cu ea. Nu mai am de la cine învăța și învățam de la ea. Ce binecuvântare a fost mama. De fiecare dată când trebuia să iau o decizie sau să dezbat un subiect sau să cer o părere...mă gândesc la ea. Și ea nu are cum să îmi mai răspundă”, a spus Oana Roman, în urmă cu mai mult timp.