În afară de faptul că are ocazia să exploreze noile tendințe, prezența ei se bazează în primul rând pe prietenia strânsă de mai bine de 30 de ani care îi unește.

Vedeta a vorbit despre prima lor întâlnire și despre cum designerul îi oferă suport în momentele dificile, subliniind că mesajele lui au o influență mare asupra ei. De asemenea, Oana i-a fost alături chiar și după perioada în care a fost încarcerat pe nedrept, când mulți dintre prietenii săi nu mai erau aproape.

Ce a mărturisit Oana Roman despre Cătălin Botezatu

Oana Roman povestește despre prima întâlnire cu Cătălin, pe care l-a văzut în vara anului 1990, după Revoluție, la Festivalul de la Mamaia. Era însoțită de Loredana și Țeavă, și l-a văzut pe Cătălin în timpul repetițiilor pentru prezentarea Zinei Dumitrescu. Încântată de frumusețea lui, Oana compară impactul său cu imaginea tatălui ei, pe care îl considera cel mai frumos bărbat.

Acesta a fost momentul în care a realizat că Cătălin era la fel de atrăgător ca tata ei.

Citește și: Oana Roman nu s-a mai putut abține și a transmis un mesaj acid în mediul online. Ce s-a întâmplat cu vedeta: „Va fi ca în Evul Mediu”

„Ne-am cunoscut imediat după revoluție, în vara anului 1990. M-am dus cu Loredana și cu Țeavă la Festivalul de la Mamaia și în deschiderea evenimentului era o prezentare a Zinei Dumitrescu.

Și eu eram cu Loredana în sală la repetiții. Acolo se repeta pentru această prezentare. Pe scări era Cătălin, eu mă uit la Loredana, și îi spun: cine e băiatul ăsta? Zice că e un manechin. Toată viața am crescut cu ideea faptului că cel mai frumos bărbat din lume e tata care și e, de altfel, foarte frumos. Și acela a fost primul moment în care am văzut un bărbat la fel de frumos ca tata și la care m-am uitat și am zis: uau! Acela a fost primul meu impact cu Cătălin, care era
pe scenă”,
a spus Oana Roman, potrivit ciao.ro

Cei doi și-au fost alături la bine și la greu

Oana Roman a rămas alături de Cătălin și după perioada în care acesta a fost încarcerat, chiar și atunci când mulți alții au ales să se distanțeze, lăsându-l cu o adâncă dezamăgire.

Citește și: Oana Roman, amenințată de fostul soț. Marius Elisei a recurs la un gest extrem față de vedetă: „Mi-a furat telefonul. Le-a folosit ca să mă șantajeze”

„Cred că a fost o situație limită a lui, în care el s-a bazat pe mine și pe foarte puțini oameni din jurul lui. În momentul în care a ieșit de acolo, de unde a fost fără voia lui și fără vreo vină reală și nu-l mai băga nimeni în seamă. Și îmi aduc aminte că ne-am dus la un restaurant și s-a așezat la masă și nu s-a așezat nimeni lângă el.

Și m-am așezat eu, surorile Vlasov și cred că mai era Dana Săvuică, nu mai țin minte exact. În rest nu s-a așezat nimeni cu el la masa atunci”, a mai spus Oana Roman.