Vedeta își ține foarte des fanii la curent cu multe dintre lucrurile care se întâmplă în viața ei. În urmă cu puțin timp, aceasta a transmis un mesaj prin care și-a arătat nemulțumirea față de mirosul neplăcut pe care l-a simțit în Capitală.

Ce mesaj a transmis Oana Roman pe rețelele de socializare

Recent, într-o postare pe rețelele de socializare, Oana Roman și-a exprimat nemulțumirea față de mirosul neplăcut din zona Bucureștiului.

Vedeta consideră că din cauza construcțiilor, sistemele actuale nu mai fac față, iar mirosul de excremente este deosebit de neplăcut.

Citește și: Ce se întâmplă cu Isa, fiica Oanei Roman și a lui Marius Elisei? E tot mai afectată de lipsa tatălui: „Mă rog la Dumnezeu”

„Pute îngrozitor în jurul Bucureștiului cam peste tot pentru că s-a construit mult și sistemele existente nu fac față.

Efectiv pute a c***t și dacă nu se face nimic o să se infesteze tot. Solul, apa, tot. Și va fi ca în Evul Mediu... cam asta e.",
a fost mesajul transmis de Oana Roman prin intermediul rețelelor de socializare.

Oana Roman, reacție nervoasă într-o parcare din Capitală

Acum ceva timp, Oana Roman a fost la cumpărături și și-a parcat mașina corect.

Însă, când s-a întors pentru a pleca, a descoperit că cineva i-a blocat autoturismul, împiedicând-o să iasă din parcare.

Citește și: Oana Roman, omagiu pentru mama ei! Imaginile cu Mioara Roman care au emoționat-o pe vedetă: „Mereu o serbam și pe ea de ziua mea”

Fiind în grabă și dorind să evite probleme pentru cei care parcaseră incorect, vedeta a ales să nu sune la poliție și a decis să caute singură proprietarul mașinii.

„Era un bărbat de 2 m. (…) Norocul meu a fost că a ieșit soția lui din magazin și a zis a, v-a blocat, lăsați că îl sun eu, e soțul meu! Când i-am spus că e nesimțire a zis: de ce nesimțire, ce, tu nu greșești niciodată? L-a sunat pe soțul ei și a zis: ieși repede că e Oana Roman nervoasă, atât a dus-o pe ea capul.",

a mai spus Oana Roman.