Un individ însetat de răzbunare era cât pe ce să provoace o catastrofă într-un club din Costinești. Camerele de supraveghere l-au filmat în momentul în care a aruncat benzină pe poartă, după care i-a dat foc. Erau 150 de oameni înăuntru. Acesta este momentul în care un club din Costinești este cuprins de flăcări, după ce un tânăr de 23 de ani a încercat să incendieze localul. Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede cum bărbatul se apropie de intrarea în club, după care aruncă un lichid dintr-o sticlă spre gardul acestuia.

Aruncă apoi o brichetă aprinsă și fuge. În doar câteva secunde, incendiul se răspândește, în timp ce oamenii din interior fug pe lângă flăcările înalte.

„De aici eram acolo în partea aceea și stăteam cu cineva și la un moment dat am văzut că a luat foc. În partea asta au trecut niște copii, pe aici am aruncat cu apă, nu s a stins. A luat foc a luat prima dată în partea aceea, pe urma s-a extins în partea aia și nu a venit bodyguard și a dat cu extinctorul”, a

declarat un martor.

Martorii s-au temut că oricând s-ar putea întâmpla o nenorocire. „Destul de nașpa, adică să vin să mă distrez și să văd că ia foc clubul. Nu mi se pare... Mi-a trecut prin cap direct Colectivul, la cazul ăla m-am gândit. Putea să ia foc tot gardul dacă nu ajungeau. Ia foc instant”, a mai spus un martor. Potrivit unor surse, în momentul în care incendiul a izbucnit, în interior se aflau aproape 150 de persoane.

Din fericire, angajații localului au intervenit la timp, iar nimeni nu a fost rănit.

Primele informații despre făptașul incidentului din club 

Proprietarii clubului au fost cei care au sunat la 112 imediat după întâmplare. Aceștia au postat un mesaj pe rețelele de socializare, prin care au oferit o recompensă pentru cei care îi pot ajuta să îl identifice pe făptaș.

Citește și: Prizonieri în iadul substanțelor interzise! O casă părăsită din Sectorul 2 ține loc de sediu pentru traficanții străzii

Întâmplarea terifiantă a șocat întreaga stațiune. „Am fost la club, dar în partea cealaltă, la kilometru zero. E aproape, vă dați seama, dacă se întâmplă asta vă dați seama, că-s numai nebuni și ne gândim și noi că ar putea să se întâmple ceva oricând”, „Urât, urât, foarte urât și nu e ok, că pui viața în pericol altora”, „Tineri, bezmetici, care consumă mult decât

trebuie și așa se ajunge la dezastre de genul”, au mai spus alte persoane prezente la petrecere. Polițiștii au identificat un suspect și încearcă acum să afle cum s-a întâmplat totul. Din primele informații, tânărul ar fi recurs la gestul extrem din răzbunare. În acest caz, oamenii legii au deschis un dosar penal pentru distrugere.