Cum a fost copilăria lui Radu Andrei Tudor și cum și-a dat seama că este atras de domeniul televiziunii. Prezentatorul TV a avut multe ocazii în copilărie în care să își dea seama pe ce drum trebuie să o ia.

Radu Andrei Tudor, despre cum a început pasiunea lui despre televiziune

Radu Andrei Tudor își amintește cum pasiunea sa pentru televiziune a început încă din copilărie, când era fascinat de lumini și efecte vizuale.

Folosea aparate diafilm pentru a experimenta cu iluminarea în casă și a creat diverse sisteme cu cabluri și ațe. Această curiozitate timpurie l-a condus ulterior către cariera sa în domeniul televiziunii, deși la început părinții săi erau disperați de experimentele sale constante.

Citește și: VIDEO Polițe de asigurare pentru culturile agricole. Ce măsuri sunt cerute pentru rezolvarea dezastrului produs de secetă

„De fiecare dată când îmi aduc aminte de copilărie, lucrurile se întrepătrund cumva cu televiziunea, pentru că la mine lucrurile au început extrem de devreme. Eu foloseam aparatele diafilm ca să pun tot felul de lumini în casă, să văd cum ar fi bine să pice lumina pe o cortină, ceva se întâmpla mine care avea să mă ducă mai târziu înspre acest domeniu. Erau părinții disperați la un moment dat, pentru că mereu când veneau acasă erau numai cabluri.

La un moment dat făcusem un sistem cu niște ațe. Mi-am dat seama mai târziu că m-a atras acest domeniu”, a mărturisit Radu Andrei Tudor.

Cum a fost copilăria prezentatorului TV

În copilărie, prezentatorul TV avea diverse visuri, dorind să devină polițist sau gunoier. Îl punea pe tatăl său în dificultate, fiind fascinat de mașinile mari și ajungând să se urce în cabina unei mașini de gunoi și într-un vehicul de udat florile.

Această pasiune pentru mașinile mari l-a marcat în acea perioadă.

„În copilărie aveam și alte gânduri, voiam să devin polițist, gunoier. Îl disperam pe tata, într-o zi a venit de la muncă și m-a găsit cocoțat în cabina mașinii de gunoi din față, după care m-a găsit în mașina de avea acel dispozitiv de udat florile. Am fost pasionat de mașinile foarte mari.”, a mai spus prezentatorul TV.

La vârsta de 12 ani, Radu Andrei Tudor a ajuns în mod neașteptat să participe la o emisiune TV după ce a fost la un casting pentru o emisiune de copii. Deși această experiență i-a schimbat ceva în interior, a avut norocul de a nu lua lucrurile prea în serios. Pentru el, un studio sau o cameră de filmat nu au fost niciodată înspăimântătoare sau intimidante, permițându-i să-și păstreze ideile clare.

Citește și: Emilia Ghinescu, despre copilăria ei. Artista a trecut prin momente grele: „Nu vreau să îmi găsesc amintiri în casa de la Pitești”

„La 12 ani s-a întâmplat să ajung în emisiune, fără să îmi propun acest lucru, deși ceva din mine în momentul în care am participat la un casting pentru o emisiune de copii s-a schimbat. Norocul meu imens era că nu am luat niciodată lucrurile în serios. Eu nu am interpretat niciodată un studio sau o cameră de luat vederi ca pe ceva ce ar putea să ma înspăimânte sau ceva să mă facă să îmi pierd ideile”, a mai adăugat acesta.