Emilia Ghinescu a trecut prin clipe grele în copilărie, iar acum vorbește cu emoție despre ele. Se pare că nu a avut parte de o copilărie prea fericită, iar din păcate, puține momente frumoase îi vin în cap artistei.

Emilia Ghinescu, despre copilăria ei

Emilia Ghinescu a povestit despre contrastul dintre copilăria ei la țară, unde era iubită de bunici și se simțea fericită și liberă, și viața ei din Pitești, care era mai incertă și mai puțin satisfăcătoare.

Îi plăcea mult să își petreacă vacanțele la bunici, unde simțea că este cu adevărat fericită. Deși s-a născut în Pitești, amintirile sale cele mai plăcute și cele mai autentice sunt legate de viața la țară.

Citește și: Ce gest a făcut Jador pentru fanii săi. Artistul le-a făcut o adevărată surpriză celor care îl susțin

„Nu vreau să îmi găsesc amintirile în casa de la Pitești.

Pe Emilia mică o găsesc doar la țară. Ne-am format o copilărie a unui copil de la țară, care, chiar dacă a avut lipsuri, chiar dacă i-au lipsit părinții, ea a fost iubită de către bunici poate mai mult decât au fost capabili să o iubească părinții. Eu la țară la bunicii mei eram fericită, eram copilul acela vesel, zglobiu, eram copilul acela care iubea din plin ziua de mâine.
La Pitești, în momentul în care veneam, nu știam ce îmi rezervă ziua de mâine și nici seara și eram mai tot timpul fericită, dornică să se termine mai repede școala ca să pot ajunge la bunici în vacanță. Eu m-am născut în Pitești”,
a spus Emilia Ghinescu.

Artista a trecut prin clipe foarte grele în copilărie 

Din păcate, copilăria artistei nu a fost una fericită, deoarece în familia ei momentele de liniște erau foarte rare.

De cele mai multe ori, ea, sora și mama ei erau abuzate fizic de tatăl lor și simțeau frică aproape în fiecare zi când bărbatul venea de la muncă.

„Singurele amintiri ale mele din copilărie, pe care le am, sunt bătăile din casă, rarele momente de liniște și de înțelegere între cei doi și mutarea mea de la Pitești la țară. Pe la 5-6 ani am început să înțeleg.

Ne băteau folosind cureaua, toate trei eram bătute, eram într-un cerc vicios. În casă era o normalitate, nu știu dacă văzusem cum trăiesc familiile din alte case. La mine era o teroare, când venea tata acasă”, a mai mărturisit Emilia Ghinescu.

Citește și: Româncă dispărută fără urmă de un an în Belgia! Lucia ar fi fost amenințată de soțul ei că va avea aceeași soartă ca Elodia Ghinescu: „El era tot timpul pe drumuri”

Artista își amintește despre copilăria sa marcată de violența tatălui, care consuma alcool și devenea adesea furios. Deși nu înțelege de ce a fost tratată astfel, ea și sora ei aveau parte de bătăi frecvente din partea tatălui pentru lucruri mărunte. În absența părinților, erau nevoite să se descurce singure, inclusiv să meargă la școală și să rămână acasă cu cheia de gât. De multe ori, se ascundeau pentru a evita să fie bătute sever.

„Tata consuma alcool și cred că așa era el. Sunt convinsă că probabil a avut și el o explicație pentru tot ce a făcut, dar eu nu o să înțeleg niciodată ce am făcut eu la șase ani ca să declanșez furia unui adult și să primesc bătaie aproape zilnic. Ideea este că eu nu aveam ce să fac, mai stricam un lucru, nu făceam ordine. Stăteam singure acasă, eu și sora mea, stăteam cu cheia de gât, mergeam singure la școală. Știam când tata vine acasă nervos și când o să primim bătaie, de foarte multe ori am fugit ca să nu fim bătute foarte tare”, a completat artista.