Raluca Bădulescu este una dintre cele mai îndrăgite persoane din showbiz-ul românesc. Jurata „Bravo, ai stil!” este și mai mult în centrul atenției astăzi, pentru că este ziua ei de naștere.

Încă de la ora 00:00 au început să curgă urările pe contul de Instagram al vedetei. Toți prietenii și apropiații Ralucăi Bădulescu s-au întrecut în mesaje, pe care aceasta le-a distribuit ulterior la InstaStory.

Raluca Bădulescu, pregătită să primească daruri de ziua ei de naștere

Născută pe 4 octombrie 1974, Raluca Bădulescu împlinește 49 de ani. Vedeta Kanal D este în formă maximă, se bucură din plin de viață și, chiar dacă spune că nu este o persoană care așteaptă cu nerăbdare să își serbeze ziua de naștere, este cu siguranță entuziasmată de cadourile pe care le primește cu ocazia aceasta.

Vedeta spune că, pentru că este conștientă că nu toți apropiații ei sunt disponibili astăzi, aceasta a precizat amuzată că acceptă cadouri cu ocazia zilei sale de naștere până la finalul lunii.

Citește și: Raluca Bădulescu, sfaturi pentru tinerele care își doresc o relație. Vedeta Kanal D2, mai sinceră ca niciodată: „Hai să fim reale”

Chiar dacă Raluca Bădulescu a precizat faptul că nu are o preferință în privința persoanelor de la care primește cadouri, pe lista de dorințe a vedetei

se află anumite bijuterii, care au impresionat-o cu adevărat pe aceasta.

„Pe 4 octombrie este ziua mea, dar eu primesc cadouri între data de 1 octombrie și 30. Practic. Oricând primesc cadouri. Să fie așa o arie mult mai largă. Că poate unii nu sunt acasă pe 4 octombrie. Poate nu sunt pe 5. Lista este aici. Nu am nicio preferință cine ce cumpără. Sunt niște bijuterii de mi-au luat inima, viața, sufletul, toate s-au oprit aici.

Nu știu dacă ai observat dar este primul interviu pe care îl facem în care îmi fug ochii”, a povestit Raluca Bădulescu, pentru ego.ro.