Live Stream Online Bravo, ai Stil, sezonul 8- Ediția de marți, 4 aprilie 2023- VIDEO. A treia ediție a emisiunii „Bravo, ai stil” 2023, seoznul 8, poate fi urmărită Live Video pe https://kanald2.ro/live.html.

Cele zece concurente au debutat pe micile ecrane duminică, 2 aprilie 2023, de la ora 19:00, în prima zi de emisie a noului post de televiziune Kanal D2. „Bravo, ai stil” 2023, cel mai urmărit show de modă din România, a revenit cu cel de-al 8-lea sezon, după mai bine de

un an de pauză.

Live Stream Online „Bravo, ai stil!” 2023, live pe Kanal D2

„Bravo, ai stil” 2023, sezonul 8, se difuzează de luni- vineri, de la ora 19:00, doar pe Kanal D2. În ediția de luni seara, 3 aprilie 2023, concurentele au defilat pentru a doua oară în fața juraților și au venit cu povești din ce în ce mai creative.

Citește și: “Bravo, ai stil!”- Generația 2023; A început cea mai elegantă competiție!

Emoțiile au început să scadă, iar tensiunile să crească în platoul „Bravo, ai stil” 2023. Raluca Bădulescu, Maurice Munteanu și Alexandru Abagiu au început să ofere deja primele calificative negative concurentelor. În ediția din această seară, 4 aprilie 2023, fetele revin în fața juraților cu forțe proaspete.

În ediția de luni seara, clasamentul steluțelor s-a schimbat, iar Alina, Jasmine, Andreea si Sorina sunt pe primele locuri. Cei care vor să urmărească ediția din această seară o pot face pe canalul TV Kanal D2, dar și online, pe site-ul kanald2.ro.

Link-ul la care poate fi urmărit „Bravo, ai stil!” online, la secțiunea LIVE a site-ului kanald2.ro: https://kanald2.ro/live.html.

Cum găsiți Kanal D2 în grila de programe TV

Kanal D2 este cel mai nou post de televiziune din România și face parte din portofoliul Dogan Media International. Iată cum puteți să găsiți noul post Kanal D2 în grilă de programe TV, în funcție de operatorul de cablu la care sunteți abonați:

RCS cablu digital- poziția 45
Vodafone cablu digital- poziția 15
Orange Communications cablu digital- poziția 630
Orange Communications IPTV- poziția 129
Orange

TV DTH satelit- poziția 136
Nextgen cablu digital- poziția 15

In cazul în care nu găsești Kanal D2 în grila ta de programe, te rugăm sa dai o rescanare automată sau sa te adresezi operatorului tău de cablu.

Emisiunea "Bravo, ai stil!" poate fi urmărită atât pe Kanal D2, cat si online, live pe Kanal D2, accesând pagina oficiala de LIVE STREAM.