Inspirată de costumele latino, Maria a primit 5 pe linie! De când a intrat pentru prima dată pe poarta celei mai îndrăgite competiții de fashion din țara noastră, Maria a reușit să îi impresioneze constant pe jurați.

Tânăra a primit de cele mai multe ori numărul maxim de steluțe, dar și calificative mari, astfel că a reușit să contureze imaginea unei competitoare puternice în cadrul show-ului.

Inspirată de costumele latino, Maria a primit 5 pe linie! Concurenta a explicat cum și-a construit ținuta: „Am venit cu glam-ul”

Ilinca Vandici i-a cerut Mariei să explice de unde s-a inspirat în realizarea ținutei spectaculoase cu care a pășit în platoul „Bravo, ai stil!”, în ediția concept din această seară.

Tânăra a spus că la baza look-ului său au stat costumele tradiționale de dans latino, pe care le-a adus în actualitate cu ajutorul unor artificii stilistice.

Citește și: Maria a reușit din nou să îi impresioneze pe jurați. Ținuta concurentei i-a cucerit pe cei trei: „Ești la o distanță incredibilă față de tot ce se întâmplă în acest sezon”

„Am început de la costumele de latino, de dans latino, de la încrețiturile acestea, însă am venit cu glam-ul, paietele peste tot și cu actualitatea, trena aceasta superbă”,

a explicat Maria.

Jurații, cuceriți de outfitul Mariei. Tânăra a primit numărul maxim de puncte: „Ai cea mai bună ținută de până acum”

Îmbrăcată într-un costum impresionant, plin cu paiete, tânăra a pășit în fața juraților. Cei trei specialiști au fost năuciți de outfitul pe care l-a conturat Maria și care a reușit să îi aducă 5 pe linie din partea lui Maurice Munteanu, a Ralucăi Bădulescu și a lui Alexandru Abagiu.

Maurice Munteanu: „Dacă ai fi pus argintiu în combinație magenta, ar fi fost un circ țop. Eu nu știu exact ce se înțelege prin previzibil. Ai apelat la un designer român, asta o poate face orice concurentă. Dar lăsând la o parte, ai cea mai bună ținută de până acum, în acest moment, în această gală.”

Citește și: Andreea, întâlnire cu cei care o susțin! Iris nu a văzut cu ochi buni momentul pe care l-a organizat competitoarea sa: „M-am plictisit de Andreea”

Raluca Bădulescu: „Eram sigură că într-un fel o să aduci tot acest concept, toate aceste noțiuni în sfera ta de confort, lucru pe care l-ai făcut cu succes. Costumul pe care îl porți este extrem de frumos, dar foarte greu de purtat. Dacă tu erai altă tipologie feminină, eu dacă l-aș fi purtat, nu l-aș fi purtat atât de bine cum îl porți tu.”

Alexandru Abagiu: „Îmi place inocența pe care îl arată acel colier, mi se pare că îți dă un aer de Lolita.(...) Fata asta mănâncă modă pe pâine și se vede.”