Jador a anunțat public ce calități trebuie să aibă viitoarea lui iubită. Au trecut aproape două luni de când artistul și fosta lui iubită, Alexandra Dobbia, au pus punct relației. Cei doi păreau extrem de îndrăgostiți și spuneau că își doresc să își petreacă tot restul vieții împreună. Cântărețul este pregătit din nou să cunoască pe cineva și a mărturisit cum ar trebuie să arate fata ideală în viziunea lui.

El a mărturisit că își dorește o fată „șmecheră”, iar femeile interesate să încerce să îl caute, indiferent că la concerte sau în mediul online.

Citește și: Jador și Alexandra Dobbia, adevăratul motiv al despărțirii! Cântărețul a spus tot: „Las orice femeie”

„Aștept să mă impresioneze cineva, cumva. Trebuie să fie șmecheră. Dă anunț acolo că Jador caută femeie șmecheră, anunț matrimonial.

Să mă caute oriunde, la concerte, pe Instagram, să vină cea mai șmecheră femeie după mine”
, a spus Jador, pentru Spynews.

Jador a mai dezvăluit că din punct de vedere fizic el își dorește ca viitoarea lui iubită să fie „înzestrată” de la Dumnezeu. Atunci când se trezește, artistul își dorește să uite de toate problemele doar când se uită la chipul iubitei sale.

„Din punct de vedere fizic trebuie să fie șmecheră rău, să o înzestreze Dumnezeu, să aibă o față frumoasă, când mă trezesc dimineața să-mi dea vibe-ul unei zile noi, frumoase, chiar dacă ziua e urâtă, când mă uit la ea să uit că ziua aia e urâtă”, a mai spus artistul, pentru sursa citată mai sus.

Jador și Hoder s-au despărțit: „A fost o decizie foarte dificilă pentru amândoi” 

Jador și Alexandra Dobbia, pe care o alinta Hoder, au pus capăt relației lor după mai multe luni. Vestea a venit ca o surpriză pentru fani, în contextul în care cei doi erau de nedespărțit. În mediul online. Jador și Hoder se afișau tot mai des împreună, iar celebrul cântăreț îi făcea des declarații de dragoste. Artistul a mărturisit că despărțirea a fost o decizie grea pentru amândoi. 

„Bună, oameni buni! Eu și Hoder am decis să o luăm pe drumuri separate! A fost o decizie foarte dificilă pentru amândoi. Așa că vă mulțumesc pentru susținere, pentru fiecare like, comentariu de încurajare.

Sper că înțelegi că am luat-o în direcții diferite și să ne acordați spațiul necesar pentru tranziția care va urma după această despărțire. Vă mulțumesc pentru înțelegere și Doamne ajută!”, a

spus Jador, pe pe rețelele de socializare.