Bogdan de la Ploiești este unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți de manele din România. Artistul are concerte în toate orașele din România, cât și din Europa. Fanii au putut să îl vadă într-un concert chiar de Ziua Îndrăgostiților, la un restaurant din nordul Capitalei. Celebrul cântăreț a cântat mai bine de oră, iar fanii au avut parte și de o surpriză.

Citește și: Bogdan de la Ploiești a rămas fără coleg de scenă, după mai bine de șapte ani în care au colaborat. Care este motivul pentru care artistul și Beto s-au separat: „Asta a fost problema principală, nu a mai împărțit egal”

Bogdan de la Ploiești a fost acompaniat la concert de familia lui, printre care se numără și mama și sora artistului. Artistul a dezvăluit că este pentru prima dată când sora lui este prezentă la unul dintre concertele sale. De asemenea, de la eveniment nu avea cum să lipsească și iubita manelistului, Cristina Pucean.

Fanii au fost emoționați de gestul făcut de Bogdan de la Ploiești: „Mulțumesc că mi-ai dat viață”

În timpul concertului, fanii au fost prezenți la un moment de-a dreptul. Bogdan de la Ploiești a strigat-o pe mama lui, pe care a rugat-o să i se alăture pe scenă. Femeia a venit pe scenă alături de fiul ei, care i-a făcut mai multe declarații emoționate. Celebrul manelist le-a dat fanilor un detaliu pe care mulți nu îl știau. El a dezvăluit că mama lui are o voce foarte frumoasă și cântă foarte bine muzică populară.

Pe scenă, în fața tuturor fanilor, el a rugat-o să îi promită că vor scoate o piesă împreună.

„Nu știți, dar mama mea cântă foarte bine muzică populară. Mi-a promis că scoatem piesă împreună. Mi-ai promis. Mai stai puțin acasă și scoți o piesă cu mine, promiți? 100%, da? E bine atunci. Mulțumesc din suflet. Te iubesc mult. Te iubesc cel mai mult pe lumea asta.

Mulțumesc că mi-ai dat viață și că m-ai educat frumos. Să vă trăiască și vouă părinții și tot ce iubiți voi”, a declarat Bogdan de la Ploiești, în timpul concertului.

Bogdan de la Ploiești nu a putut să nu o aducă pe scenă și pe iubita lui, Cristina Pucean. Cei doi formează un cuplu de aproximativ doi ani de zile, iar la evenimente sunt de nedespărțit.

Chiar dacă nu trebuia să urce pe scenă alături de iubitul ei, celebra dansatoare s-a aflat în public, să îl susțină. La un moment dat, acesta a strigat-o să i se alăture pe scenă, iar fanii s-au bucurat să îi vadă împreună. Nici declarațiile de dragoste nu au lipsit, iar Bogdan de la Ploiești i-a transmis iubitei sale cât de mult o iubește, în fața tuturor.