Irinel Columbeanu locuiește din toamna anului 2023 la un azil de bătrâni din Ghermănești. În urmă cu câteva zile, fostul om de afaceri de la Izvorani i-a luat pe toți prin surprindere după ce a anunțat că a plecat de la azil, pentru a avea o mică escapadă la munte. Chiar dacă plecarea nu este una permanentă, afaceristul se bucură că poate avea parte de câteva zile de relaxare și în afara căminului de bătrâni.

Citește și: Ce loc de muncă i-a oferit Tzancă Uraganu lui Irinel Columbeanu? Rolul important pe care l-ar ocupa în cariera manelistului: „Vreau să îl iau cu mine”

Cel care l-a ajutat să aibă parte de această experiență a fost Sorin Mărcuș. El a postat mai multe fotografii pe pagina sa de Facebook, dar și o descrierea în care și-a arătat recunoștința pentru prietenia pe care o are cu fostul milionar.

Sorin Mărcuș i-a criticat pe cei care au uitat de Irinel Columbeanu în aceste momente, însă erau ajutați de el și se distrau la petrecerile pe care le dădea în perioada în care era milionar.

„Azi e vorba despre el, un OM care DA, a greșit mult în viață si e conștient de asta, iar acum e singur și nu mai are pe nimeni, nu mai are nimic, doar pereții azilului.

Prietenii care nu de mult făceau “cărare” la petrecerile lui, majoritatea l-au uitat… de, nu mai are nimic de oferit...

Îmi amintesc când eu eram “mic” si el era “mare”, de multe ori mi-a deschis porțile casei lui si asta mă face sa nu-l uit si să-i fiu recunoscător. Sănătate sa ai Iri si liniște in suflet, atâtea zile cât Dumnezeu îți va mai da pe acest pământ! ”,

a scris Sorin Mărcuș pe pagina sa de Facebook.

Cum a reacționat Oana Lis, după ce a văzut fotografiile cu Irinel Columbeanu din vacanță: „Și pe mine când mă duci?” 

În secțiunea de comentarii, Sorin Mărcuș a fost lăudat de internauți pentru gestul pe care l-a făcut pentru Irinel Columbeanu. Printre comentarii se află și unul lăsat de Oana Lis, soția fostului edil al Capitalei, Viorel Lis.

În spirit de glumă, ea l-a întrebat pe Sorin Mărcuș când o va duce și pe ea în vacanță, în contextul în care nu a mai văzut muntele de 7 ani de zile. Bărbatul i-a răspuns că îi va îndeplini această dorință, asta dacă are acordul lui Viorel Lis. 

„Și pe mine când mă duci? N-am mai fost la munte de 7 ani”, a scris Oana Lis, la care Sorin Mărcuș i-a răspuns: „Te duc.

Te lasă Vio cu mine?”.

Irinel Columbeanu a intervenit și el în discuție, imediat după ce a văzut schimbul de replici dintre cei doi. Fostul milionar de la Izvorani a continuat șirul glumelor și întrebat la rândul său dacă Viorel Lis ar avea ceva de protestat în cazul în care soția lui pleacă la munte cu altcineva. 

„Care Vio? De ce să nu mă lase?”, a intervenit Irinel Columbeanu, care a adăugat: „Păi, de ce să n-o lase, Sorine?”.