În urmă cu câteva zile, Mara Bănică a postat un mesaj destul de dur pe rețelele de socializare, iar cuvintele pe care le-a avut la adresa artistului nu au fost deloc plăcute. Se pare că familia artistului și jurnalista nu au niciun gând de pace, ba chiar, acesta i-a spus că se vor vedea în instanță și replicile acide între aceștia continuă!

Citește și: Florin Salam i-a spus lui Culiță Sterp ce crede despre el! A fost direct, chiar de față cu camerele de filmat: „Tu știi părerea mea despre tine”

Mara Bănică, mesaj pentru familia Sterp

În cadrul unei emisiuni TV, mama Geta a iscat controverse, după ce a făcut câteva afirmații arzătoare. După acel moment, Mara Bănică nu s-a putut abține, motiv pentru care a avut ceva de spus despre acest subiect și a simțit nevoia să împartă și cu fanii săi.

„De ce nu voi ține cu Sterp? Pentru că de-a lungul anilor am făcut subiecte cu oameni schingiuiți de această familie, ciobani bătuți crunt, neplătiți cu anii, scuipați și umiliți, tratați ca niște

sclavi. Faptul că pare haioasă prin accentul simpatic și zâmbetul larg, în opinia mea, nu îi acorda circumstanțe pentru că a crescut niște animale. Pun ștampile pe ce spun acum și chiar știu ce spun. Nu îmi place ipocrizia. Nu îmi plac oamenii falși. Nu îmi plac oamenii care au impresia că pot prosti pe oricine cu o glumiță ieftină cu teme mioritice la propriu, legate de brânză”,
a fost mesajul acid al Marei Bănică, publicat pe pagina sa personală de Facebook, de la care a pornit scandalul.

Culiță Sterp vrea să o dea în judecată pe Mara Bănică

Culiță Sterp nu a putut să nu vină cu un mesaj pentru Mara Bănică. După ce situația a scăpat de sub control, artistul a apărut pe rețelele de socializare, spunându-i jurnalistei că este pregătit să o de aîn judecată pentru declarațiile făcute în ultimele zile. 

„Mara Bănică, cine sunteți dvs.

și ce vă reprezintă de vă permiteți să vorbiți așa despre familia mea? Să aduceți acuzații atât de grave și de false, mai false și mai nereușite decât operațiile dvs.  Plus de asta, vă permiteți să faceți conversații false între dvs. și <<Daniela>>, nu vă e rușine? Nu știu dacă știți, dar eu recent am mai câștigat două procese cu televiziunile la care <<lucrați>> dvs, ce mai e un proces în plus și cu dvs? O să ne vedem în instanță pentru toate afirmațiile grave și false pe care le-ați adus la adresa noastră”,
a anunțat Culiță Sterp, pe rețelele de socializare. 

Cum a răspuns Mara Bănică, după reacția lui Culiță Sterp

La scurt timp după ce Culiță Sterp a postat acel mesaj pe rețelele de socializare, Mara Bănică a venit imediat cu un răspuns pentru el, dar și pentru familia lui. Jurnalista a răspuns că tot ceea ce le recomandă oamenilor din familia Sterp este o invitație spre lectura cărții.

„Singurul lucru pe care îl pot recomanda familiei Sterp este o invitație spre lectura cărții <<Niște țărani>>, scrisă de regretatul Dinu Săraru, care ne-a părăsit recent”,  a declarat Mara Bănică, în exclusivitate pentru Click!