Un tânăr de 32 de ani, presupus milionar în criptomonede, a scăpat din mâinile tâlharilor după ce s-a baricadat pe balconul apartamentului său și a strigat după ajutor. Hoții au tăbărât asupra lui după ce acesta le-a deschis ușa, crezând că a venit iubita lui. Ținta atacului era portofelul virtual al tânărului, plin de criptomonede, despre care acesta se lăuda pe rețelele de socializare.

Tentativă de tâlhărie asupra unui milionar în criptomonede

Un tânăr de 32 de ani care ar fi milionar în criptomonede a scăpat din mâinile tâlharilor după ce s-a baricadat pe balcon și a strigat după ajutor. Le-ar fi deschis ușa hoților crezând că a venit iubita lui, iar infractorii au tăbărât cu o ploaie de lovituri asupra lui.

Ținta atacului ar fi fost portofelul virtual al tânărului care ar conține o adevărată avere. Cu astfel de escapade se lăuda pe rețelele de socializare tânărul care a picat în plasa tâlharilor.

Victima ar fi obținut o adevărată avere din afaceri cu criptomonede, iar pe internet nu se sfia să-și arate bogățiile, mașini de lux care valorează sute de mii de euro, avioane private, haine de firmă și vacanțe în destinații exotice.

Toate au fost ca un magnet pentru infractori. Tânărul își aștepta iubita să vină în vizită atunci când hoții au bătut la ușă, a deschis fără să ezite.

Doi indivizi mascați au tăbărât peste el, l-au bătut și i-au cerut să le dea portofelul virtual în care ținea criptomonedele. Milionarul s-ar fi luptat cu hoții, apoi s-a baricadat pe balcon și a început să strige după ajutor. Cei doi infractori s-au speriat și au fugit cu mâna goală.

Citește și: VIDEO Brăila sub asediul gunoaielor. Alertă sanitară în plin cod de caniculă

Deși ar fi milionar, tânărul locuiește cu chirie într-un apartament. În scara de bloc se intră foarte ușor pentru că multe dintre apartamente sunt închiriate în regim hotelier. Vecinii habar nu aveau că trăiesc alături de un milionar. După atac, tânărul a avut nevoie de îngrijiri medicale.

La fața locului au venit și polițiștii care au deschis o anchetă și încearcă să dea de urma hoților.

Camerele de supraveghere i-au surprins, însă cei doi aveau fețele acoperite și vor fi mai greu de găsit. După ce vor fi depistați de polițiști cei doi hoți ar putea sta în spatele gratiilor până la zece ani.