Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt separați, însă din punct de vedere legal sunt încă împreună. Cei doi au avut ultimul termen în procesul de divorț, însă frumoasa impresară nu s-a prezentat, invocând mai târziu motivul pentru care nu a putut face acest lucru.

Anamaria Prodan nu s-a prezentat la ultimul termen în procesul de divorț

Deși fiecare dintre ei și-au refăcut viețile și merg mai departe e drumuri separate, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt încă împreună din punct de vedere legal.

Frumoasa impresară a vorbit despre motivul pentru care nu s-a putut prezenta la ultimul termen în procesul de divorț, recunoscând că nu au fost alte motive ascunse, ci profesionale. Blondina are un program încărcat și deși a făcut tot posibilul să ajungă în sala de judecată, procesul a fost amânat, motiv pentru care nu a mai putut fi prezentă.

Citește și: Laurențiu Reghecampf a venit cu poliția peste Anamaria Prodan. Reacția vedetei asupra întregului scandal: „E un circ gratuit, fără niciun fel de noimă. Iese mare deranj cu mine”

„Sunt în Las Vegas, alături de iubitul meu. Procesul trebuia să aibă loc pe data de 12 iunie. Mi-am luat bilet de avion către Las Vegas pentru data de 14 iunie, deoarece eram invitați la cea mai mare gală de box de la MGM Grand Garden Arena, unde am și fost alături de legenda James Toney, prietenul lui Ronald.

Judecătoria Buftea a amânat până pe data de 19 iunie procesul, dar eu aveam întâlnirile stabilite pentru business, și pe fotbal, și pe box, din timp", a

spus Anamaria Prodan.

Laurențiu Reghecampf va trebui să plătească bunurile comune vândute

Anamaria Prodan a declarat că fostul ei soț a vândut, în disperare, bunurile comune dobândite în timpul căsniciei cu ea, motiv pentru care va trebui să le înapoieze, ori să îi achite blondinei jumătate din sumă.

„Am anunțat și am arătat de când am luat biletul de avion.

Exact după ziua în care trebuia să aibă loc procesul. Nu decid eu ce dorește să facă judecătorul. Când l-a mutat, eu nu mai aveam cum să-mi amân întâlnirile și galele profesioniste de box. Ce declară Reghecampf nu mă mai interesează.

Nu este nimeni proprietar pe bunurile dobândite în timpul căsniciei, cum am mai zis. Reghe până la finalul procesului va trebui să aducă tot ce a vândut sau să achite către noi jumătate.

Spre disperarea lui, nu va mai atinge nimic din bunurile rămase, căci le vinde pe nimic de disperare.

Este foarte simplu. Îl lăsăm să se dea în spectacol, căci azi trăiește din știrile mondene! Ne este super indiferent. Avocatul meu, Oleg Burlacu, se va ocupa de Reghecampf și de tot ce urmează", a mai spus vedeta.

Anamaria Prodan susține că Laurențiu Reghecampf are datorii

Anamaria Prodan a dat cărțile pe față și a recunoscut că a încercat să facă pace cu fostul soț, însă totul a fost în zadar. De asemenea, sexy impresara a declarat că Laurențiu Reghecampf este plin de datorii și ar face orice să mai sustragă bunuri comune pentru a-și achita datoriile.

Citește și: Theo Rose a vorbit despre ce s-a schimbat între ea și Anghel Damian: „Ne pregătim sufletește și psihic, deja a început o perioadă dificilă”

„Amanta lui Reghe și martorul chemat de mine la proces au menționa t că trăia în concubinaj cu individul pe perioada căsniciei. Nici asta nu mai contează, căci Reghe e de râsul tuturor bărbaților din România.

Deci de acum nu ne mai interesează ce face sau ce zice. Copiii sunt scârbiți de tot ce a făcut și face. Nu îi pot obliga să-l salute. Ei știu ce am trăit toți, deci morții cu morții. Am încercat de prea multe ori să facem pace, toți din familie.

Omul este plin de datorii și nu are cum să stea liniștit. Este disperat să pună mâna pe orice mai poate sustrage. Orice este legat de acest individ, vă rog să discutați cu avocatul meu", a declarat Anamaria Prodan.