Maria Tonciu a fost invitată în cadrul emisiunii „În Oglindă”, moderată de Mihai Ghiță, unde a povestit mai multe etape ale vieții sale, printre care și infidelitatea soțului ei cu menajera casei.

Maria Tonciu, înșelată de soțul ei

Maria Tonciu se mândrește cu o familie frumoasă, având două fiice realizate în viață și de succes. Femeia este mândră de cele două fete ale sale, susținându-le la fiecare pas și fiind alături de ele în orice etapă a vieții.

Cu toate acestea, Maria Tonciu nu a fost ferită și de momente mai neplăcute în viață, unul dintre acestea fiind chiar infidelitatea soțului ei.

Mama Andreei Tonciu a fost invitată în cadrul emisiunii „În Oglindă”, unde a discutat, cu lacrimi în ochi, despre pasul greșit pe care soțul ei l-a făcut. Acesta a înșelat-o cu menajera case și deși durerea a fost una sfâșietoare, Maria Tonciu nu a putut divorța.

 „Am avut femeie în casă foarte mult timp și în urma ultimei femei plecate, mi-a adus-o Andreea pe această fată și a stat la noi 3 sau 4 ani. O fată foarte timidă, nu putea să mă privească în ochi.(...) Și niciodată nu mi-a dat de bănuit pentru că era o fată foarte timidă, o vedeam, foarte retrasă.

Nu am știut timp de un an și ceva.

Nici măcar nu îți dai seama de situația care a fost.(...) Soțul meu singur s-a dat de gol, el singur vorbind cu ea la telefon. El nu știa că eu am venit acasă în tot timpul acesta și ei vorbeau la telefon. Ultimul cuvânt a spus „Ne vedem și noi marți?”.

Citește și: Maria Moculescu, declarații șocante despre chinurile la care o supunea fostul soț, Horia Moculescu: „Femeie gravidă, legată de mâini și de picioare”

Imediat mi-a venit în cap că marți vine Elena la Andreea că era zi de curățenie și nu are cu cine să vorbească decât cu ea. Direct l-am confruntat pentru că a fost prima oară în viața mea când mi-am dat seama că soțul meu poate să mă înșele cu cineva. Și nu aveam cum să reacționez cu calm și involuntar m-am dus la el și l-am întrebat cu cine vorbea.

A recunoscut până la urmă.

Niciodată nu am crezut că soțul meu mă poate înșela. Nu am crezut niciodată! Asta a durut cel mai mult și faptul că eu eram atât de convinsă că el nu mă înșală și, de fapt, realitatea a fost alta”, a povestit Maria Tonciu, la emisiunea „ În Oglindă ”, moderată de Mihai Ghiță.

Maria Tonciu a recunoscut că a fost foarte dureros momentul și a fost o cumpănă foarte mare pentru ea, însă a realizat că soțul ei regretă mai mult, acesta neștiind ce l-a făcut să recurgă la infidelitate.

„Rămâi cu un regret în viață, dar când stai și te uiți în urm și vezi câte lucruri frumoase s-au întâmplat și câte lucruri frumoase a făcut soțul tău pentru tine și când vezi că el, de fapt, la ceea ce a făcut, regretă enorm și spune tot timpul că a fost prostia vieții lui și nu știe de ce a făcut asta, devine regretul lui, nu mai este regretul tău. Am vrut să bag divorț, am fost la notar, dar în sufletul meu am vrut doar să-l sperii pe el pentru că eu nu am vrut să divorțăm”, a mai spus mama Andreei Tonciu.

Andreea Tonciu a spus povestea infidelității tatălui ei la televizor

În cele din urmă, Maria și Andreea Tonciu au decis să aibă o discuție și cu Elena, femeia cu care soțul Mariei Tonciu a înșelat-o. Aceasta nu a știut să dea o explicație concretă, motivând că a vrut să se răzbune pe soțul ei care o înșelase și el, la rândul său.

„Și eu și fiica mea am stat la o discuție și, la fel, spunea și ea că regretă foarte mult și nu știe ce a fost în capul ei și că din cauza soțului ei, că a înșelat-o foarte mult și a vrut să se răzbune și ea pe soțul ei. Asta a fost explicația ei”, a mărturisit Maria Tonciu.

Citește și: Christian Sabbagh, dezvăluiri șocante din viața sa. De ce boală suferă fiul jurnalistului: „Am făcut sute de ore de terapie”

Andreea Tonciu a spus povestea infidelității tatălui ei la televizor, însă nu înainte de a-i cere voie mamei sale. Maria Tonciu a fost de acord, motivând că își dorea la acel moment răzbunare pentru toată durerea pe care soțul ei i-a provocat-o.

„Andreea ne-a cerut p ărerea dacă suntem de acord să spunem povestea asta la televizor. Și să vă spun de ce am fost noi de acord. Am crezut că o facem de râs în toată comuna ei acolo și toată lumea o va arăta cu degetul. Și pentru lucrul acesta, așa am vrut eu o răzbunare, să râdă lumea de ea, de ceea ce a făcut”, a povestit mama Andreei Tonciu.